Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janov urval šťastné vítězství v Senomatech


Branky


10

Zajímavý zápas byl na programu předposledního podzimního kola. Do Senomat zavítal Janov a dalo se očekávat velmi vyrovnané utkání. To se také potvrdilo. Hosté byli aktivnější v prvním, domácí zase ve druhém poločase. Branky padaly pouze na začátku a nebýt neproměněné penalty na straně Beranů, body se mohly dělit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová čtvrt hodina

Zápas dvou rozdílných poločasů. Ten první se povedl hostujícímu celku, který se dostal do rychlého vedení. Hned v 10. minutě připravil Houda do prázdné branky gól Zuskovi - 0:1. O šest minut později bylo na janovské straně ještě veseleji. Konvalinka se středem hřiště prohnal domácí obranou a zkušeně zavěsil - 0:2.

 

Berani se ale vrátili rychle do hry kontaktní brankou. O minutu později se dostal před obránce Žebrakovský a uklízel centr z pravé strany - 1:2. Janov vsadil na svůj typický styl, se kterým se Senomaty postupem času vyrovnaly a ve zbytku první půle měly převahu. Přicházely i zajímavé možnosti na obou stranách, další branka ale nepadla a do kabin se šlo za těsného vedení hostujícího celku.

Neproměněná penalta

První poločas patřil spíše Janovu, ten druhý ale opanovali domácí. Berani si dokázali vytvořit hned několik zajímavých šancí, ale koncovka nebyla vůbec dobrá. V 75. minutě oslabil svůj tým Kail, který dal až moc najevo svou nespokojenost s výroky hlavního sudí Kabourka. Největší šancí Senomat na srovnání byl bezesporu pokutový kop Žebrakovského, který ale brankář Melč nadvakrát lapil a právě on měl obrovský podíl na cenné výhře, kterou Janov udržel až do závěrečného hvizdu.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Proti minulému týdnu jsme podali celkem slušný výkon. Bohužel proti soupeři, který spoléhá na nakopávané míče, jsme se dopustili dvou fatálních nevynucených chyb a prohrávali jsme 0:2. Po kontaktní brance jsme převzali iniciativu a zejména ve druhém poločase jsme si vytvořili dost vyložených příležitostí, které jsme včetně pokutového kopu nedokázali proměnit, a tak si Janov odváží šťastné vítězství s přívlastkem velmi. K některým aktérům utkání se nemá cenu vyjadřovat, protože odpověď už znám dopředu. "Buďte rádi, že to někdo... Ale proč je v Jesenici jeden rozhodčí, v Senomatech "dva pomezní" a na Tatranu rozhodčích šest? Ale vzhledem k obsazení KR mi to bude logicky vysvětleno.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas se hrál na obě strany. První poločas jsme hráli my a druhý Senomaty. Nakonec jsme byli šťastnější my o gól díky Melčovi, který nadvakrát vychytal penaltu, která neměla být. To, co předvedl rozhodčí Kabourek, předčilo úplně všechno. Co měl písknout, tak nepísknul a zase naopak. Celému týmu se omlouvám za červenou kartu, ale takový rozhodčí tady nemají co dělat, protože to kazí úplně celý fotbal. To už je lepší, abychom si to pískali sami.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , R. Hůla [-] (32. J. Šnídl [-] ) , L. Mácha [-] , M. Komín [-] , R. Trešl [-] (64. A. Kyncl [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] (79. M. Sailer [-] ) , A. Polcar [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - J. Kloub [-] , R. Konvalinka [-] (90. M. Marhevský [-] ) , J. Linc [-] , L. Roubík [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , T. Kačírek [-] , M. Amler [-] , J. Koukal [-] (22. A. Alijevič [-] ) , V. Zuska [-]

ŽK: 36. R. Trešl , 53. L. Mácha - 1. J. Melč , 75. J. Kail , 85. A. Alijevič . ČK: 75. J. Kail .
Hráči zápasu: J. Vávra , L. Žebrakovský - F. Houda , J. Melč .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: KABOUREK Jiří - KNAP Dominik, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Jan Melč
Tip experta: výhra hostů

Pro Janov se bude jednat o velmi těžké utkání. Ale věřím, že na hřišti Senomat zvítězíme a odčiníme prohru z Lubné.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 10:27
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:38

Tip: výhra domácích