Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 10:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka v Jesenici neměla vítěze


Branky


10

Janov se ze svého malého hřiště přemístil do Jesenice, kde jsou rozměry hrací plochy přeci jen o něco jiné. Pro domácí celek mohlo jít o výhodu, na druhou stranu chytat rychlé janovské motorky není nic příjemného. Jesenice získala dvougólové vedení, které ale neudržela. Do posledních minut bylo o co hrát, ale vítězné branky nakonec nikdo nedosáhl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Bešíka

Na první gól se nečekalo vůbec dlouho! Hned po rozehrávce Pros našel Bešíka, ten se dostal přes všechny hráče, kteří mu stáli v cestě a prostřelil Melče - 1:0. Po úvodní desetiminutovce Jesenice své vedení navýšila. Kintera přeskočil míč a z hranice vápna Kotek elegantně přeloboval Melče - 2:0. Janov ale dvě branky nepoložily a zanedlouho přišel kontaktní gól. Konvalinka načechral přímý kop ze strany do šestnáctky, kde se na hranici malého vápna před Flajšingra dostal Houda a hlavou snížil - 2:1.

 

Vyrovnáno bylo ve 21. minutě. Kail se dostal ze strany do vápna, posunul míč na Bradáče, který se otočkou dostal k zakončení a na jeho projektil pod břevno Flajšingr nedosáhl - 2:2. První poločas byl doslova gólový, další branka padla těsně před půl hodinou odehraného času. Vedení si vzali zpátky domácí, když potrestal nedůraz janovské obrany Kotek - 3:2. Už se zdálo, že to Jesenice dotáhne do konce poločasu, ale nestalo se tak. Konvalinka dostal nahrávku od Kaila na hranici vápna, odkud mířil přesně k zadní tyči - 3:3.

Přestřelka skončila plichtou

Stejně jako první, tak i druhý poločas nabídl rychlý gól. Hned ve 49. minutě šli poprvé v zápase do vedení hosté. Konvalinka si našel nepovedený odkop bránícího hráče, dalšího obránce si podržel na zádech, otočil se kolem něj a přízemní ranou na přední tyč nedal Flajšingrovi šanci - 3:4. Následně se gólové hody uklidnily, ale šance byly k vidění na obou stranách.

 

Skóre se měnilo znovu v 74. minutě. Až příliš prostoru dostal na pravé straně Pros, který byl adresátem nahrávky ze středu hřiště. Jesenický rychlík se prosadil přes bránícího hráče a z hranice vápna mířil přesně k přední tyči, Melč na jeho pokus nedosáhl - 4:4. Závěr zápasu nabídl hon za třemi body, žádná další branka ale nepadla, a tak se body dělily.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Jaroslav Mutínský, obránce: V zápase jsme šli do vedení hned v první minutě, po chvilce jsme přidali další gól, ale soupeře to nepoložilo a po chvíli srovnal. Do kabin jsme šli nakonec za stavu 3:3. Druhá půle vyšla hostům lépe a hned ze začátku šli do vedení. V zápase bylo mraky šancí na obou stranách, nám se pak podařilo srovnat a výsledek už zůstal do konce zápasu. Vcelku byl zápas vyrovnaný a výsledek tomu odpovídá. Pro diváka si myslím, že zápas byl výborný.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Dělali jsme v obraně hrozné chyby a tohle je trest. Směrem dopředu to bylo super. Doufám, že už jsme si smůlu vybrali a teď začneme vyhrávat.



Sestavy


FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - D. Jeníček [-] (64. J. Pfejfer [-] ) , P. Kotek [-] , K. Pros [-] , R. Bešík [-] , T. Horvát [-] , M. Kovář [-] , M. Pacourek [-] , J. John [-] , J. Mutínský [-] , V. Bouda [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , T. Kačírek [-] , F. Houda [-] , A. Alijevič [-] (82. J. Koukal [-] ) , J. Kloub [-] , M. Amler [-] , V. Kinter [-] , J. Melč [-]

Hráči zápasu: J. Mutínský , P. Kotek - R. Konvalinka , F. Houda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JASANSKÝ Petr - VÁŇA Josef, KNAP Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra hostů

Řekl bych, že to bude jasná záležitost a tři body budou brát hosté.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů