Libor Slavík

Reportáž

FOTO: Šlágr kola Pavlíkov nezvládl, Mšecké Žehrovice ho sfoukly jako svíčku

Zápas o první místo v soutěži byl k vidění v sobotním dopoledni ve Mšeckých Žehrovicích, kam zavítal Pavlíkov. Zápas, který neměl favorita, potěšil zejména domácí fanoušky, kteří se mohli kochat účelným a velmi dobrým výkonem fotbalistů ve fialových dresech, kteří se na Pavlíkov skvěle připravili a ukázali, proč si zaslouží být na prvním místě.

Reportáž

FOTO: Mšecké Žehrovice si udělaly žízeň na novostrašecké posvícení

Jak si udělat chuť a žízeň na víkendové novostrašecké posvícení? Třemi body a dobrým výkonem. Přesně to se povedlo Mšeckým Žehrovicím v duelu se Slabcemi. Hosté se snažili, ale domácí celek potvrdil roli favorita a nedal svému soupeři šanci.

Reportáž

FOTO: Žehrovice se v závěru rozstřílely a prodloužily vítěznou šňůru

Sedm zápasů v řadě dokázaly dovést Mšecké Žehrovice do vítězného konce. Tuto šňůru mohly prodloužit v posledním podzimním zápase, kdy se doma střetly s Kroučovou. Ta živila naděje na remízu do poslední desetiminutovky, tam ale domácí zařadili vyšší rychlostní stupeň a nakonec vysoko vyhráli.

Reportáž

FOTO: Gól Volfa rozhodl, Mšecké Žehrovice získaly cenný skalp Roztok

Mšecké Žehrovice přivítaly v rynholeckém azylu Roztoky. Zatímco domácím se výsledkově nedaří, Roztoky po těsných výsledcích body sbírají. Další mohly přidat proti osmému celku soutěže, ale to se nestalo. Tým od Berounky nepůsobí na jaře tak suverénně oproti minulé sezóně a je to znát. Domácí neponechali nic náhodě, šli do vedení a to udrželi. Cesta ke třem bodům byla ale náročná.

Reportáž

FOTO: Mšecké Žehrovice pokračují dále na vítězné vlně

Takto povedený vstup si fotbalisté Mšeckých Žehrovic snad ani nepředstavovali. Svou fazónu mohli potvrdit v Oráčově, kde je ovšem nečekalo nic lehkého. To se zejména ze začátku potvrdilo, ale postupem času zápas přebrali do svých rukou a přidali další vítězství.

Reportáž

FOTO: Mšecké Žehrovice si na úvod připisují cennou výhru s Janovem

Nabídku v podobě III. třídy vzali, a tak hráči Mšeckých Žehrovic okusí vyšší soutěž. V prvním kole jim los do cesty připravil nepříjemného soupeře z Janova. Těžkou písemku ovšem domácí zvládli a zvítězili.