3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola Pavlíkov nezvládl, Mšecké Žehrovice ho sfoukly jako svíčku


Branky


21

Zápas o první místo v soutěži byl k vidění v sobotním dopoledni ve Mšeckých Žehrovicích, kam zavítal Pavlíkov. Zápas, který neměl favorita, potěšil zejména domácí fanoušky, kteří se mohli kochat účelným a velmi dobrým výkonem fotbalistů ve fialových dresech, kteří se na Pavlíkov skvěle připravili a ukázali, proč si zaslouží být na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavlíkov našel odpověď

Kdo si myslel, že domácí zalezou a budou vyčkávat, s čím přijde kombinačně silný Pavlíkov, byl na omylu. Hned v úvodu utkání měli Žehrovičtí dvě velké šance, které zůstaly nevyužity. Následovala ale šance číslo tři, která se po rychlém výpadu podařila proměnit kanonýrovi Kočímu - 1:0. Hostě byli vývojem zaskočeni, ale dokázali na něj odpovědět přímým kopem, který krásně přes zeď zakroutil do branky Ikrényi ml. - 1:1.

 

Šlágr kola tak nabídl dva rychlé góly a naladil fanoušky do jeho zbývající části. Pavlíkov vycítil šanci a chtěl strhnout vedení na svou stranu, ale v několika slibných příležitostech hosté nebyli přesní. Domací také několikrát zahrozili, ale nic z toho nebylo, a tak se šlo do kabin za vyrovaného stavu.

Rychlý gól pomohl

Zápas se zlomil hned v úvodu druhého poločasu, kdy domací opět hýřili pohybem a aktivitou. Po rychlé akci pálil z vápna do břevna Kočí, ale ještě předtím byl faulovaný Petr a hra tak byla návázána přímým kopem za hrancí velkého vápna. Míč si postavil Škutchan a pěknou střelou zaměstnal Erbena tak, že střelu dokázal vyrazit jen před sebe do míst, kde hlídkoval Hejna a míč uklidil tam, kam patří - 2:1.

 

Pavlíkov rychle inkasovaná branka překvapila a tak trochu srazila na kolena. Mšecké Žehrovice byly ve zbytku utkání nebezpečnějším mužstvem a v několika slibných šancích mohli domácí fotbalisté skóre navýšit a své vedení upevnit. To se podařilo až v závěrečné desetiminutovce, kdy přidal pojistku agilní Škutchan - 3:1. V závěru se ještě zbytečně nechal vyloučit frustrovaný Kindl, který oslabil svůj tým. Zápas kola tak jednoznačně ovládli domácí, kteří jdou na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, hráč a funkcionář: Chci poděkovat všem hráčům za jejich dnešní nasazení a bojovnost. Na hřišti jsme nechali všechno jako tým a byli jsme za to spravedlivě odměněni. Fyzicky to bylo hrozně náročné utkání a spousta kluků padá na hubu, ale regenerovat se teď bude dobře.

SK Pavlíkov
Adam Mašek, nehrající asistent trenéra: Utkání splnilo přesně to, co jsme od něho očekávali. Rychlé, důrazné utkání na malém hřišti. Před utkáním jsme se připravovali na důraznou hru domácích a věděli jsme, že to bude nepříjemný soupeř. To, co jsme očekávali, se ukázalo hned na začátku utkání, kdy jsme v prvních deseti minutách pod tlakem domácích udělali tři nesmyslné chyby, přičemž ta poslední byla osudová a soupeř ji potrestal. V utkání nám nefungovalo vůbec nic, co nás zdobí, a to fotbalovost, dobré držení míče a pohyb. Domácí na nás zkrátka vletěli, nenechali nás hrát to, co je nám vlastní, a hru nám znepříjemnili. My jsme do zápasu vstoupili bojácně a to se nás drželo po zbytek utkání. Nezbývá než se z utkání poučit, prohru hodit za hlavu a domácím pogratulovat k suverénnímu výkonu. Jak praví náš kapitán: "Prohráli jsme, vem to ďas. Za týden se hraje zas!"



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - J. Kočí [-] , R. Škutchan [-] , J. Volf [-] , J. Hejna [-] , P. Petr [-] , J. Mráz [-] , J. Elsnic [-] , M. Pokorný [-] , L. Ducár [-] (87. L. Věprovský [-] ) , K. Uher [-]

SK Pavlíkov
J. Erben [-] - L. Polcar [-] , A. Bureš [-] , O. Vávra [-] , D. Řezáč [-] (73. F. Podhorský [-] ) - P. Chytrý [-] , O. Polcar [-] , P. Ikrényi [-] - T. Kindl [-] , J. Jiroušek [-] (33. T. Macák [-] ) - P. Čech st. [-] (76. P. Čech [-] )

ŽK: 11. M. Veselý , 36. J. Elsnic , 44. J. Kočí , 52. R. Škutchan , 78. J. Volf - 50. L. Polcar , 53. T. Kindl . ČK: 87. T. Kindl .
Hráči zápasu: J. Volf , P. Petr , J. Elsnic , J. Kočí .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BENEŠ Adam - ŽEMLIČKA Josef, TICHÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Šlágr kola. Zde proběhne taktický souboj a bude rozhodovat připravenost obou celků. Domácí využijí domácího prostředí a vyhrají o gól.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů