J. Volf 39.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 10:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gól Volfa rozhodl, Mšecké Žehrovice získaly cenný skalp Roztok


Branky


39. J. Volf
14

Mšecké Žehrovice přivítaly v rynholeckém azylu Roztoky. Zatímco domácím se výsledkově nedaří, Roztoky po těsných výsledcích body sbírají. Další mohly přidat proti osmému celku soutěže, ale to se nestalo. Tým od Berounky nepůsobí na jaře tak suverénně oproti minulé sezóně a je to znát. Domácí neponechali nic náhodě, šli do vedení a to udrželi. Cesta ke třem bodům byla ale náročná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích

Od úvodní minuty byli domácí aktivnější a dostávali se i do zakončení. Po kombinaci po ose Petr - Volf - Kočí, se posledně jmenovaný dostal do dvou jasných brankových příležitostí, které neproměnil. Hosté domácí branku ohrozili jen sporadicky, a tak se po jedné povedené akci dostali domácí do vedení, kdy z malého vápna doklepával do odkryté branky Volf - 1:0. Roztoky tak šly do kabiny s mankem a pokud chtěly bodovat, musely se začít více činit.

 

Zvýšená aktivita hostí

Ve druhém poločase hosté zvýšili svojí aktivitu, chtěli s těsným výsledkem ještě něco udělat. Pozorně bránící domácí je ale do jasné brankové příležitosti nepustili. Tlak končil před vápnem, v prostoru před brankářem Veselým se hoste neprosazovali. Domácí s vypětím všech sil těsný výsledek udrželi, a tak se mohli poprvé na jaře těšit z čistého konta a také třech bodů do vyrovnané tabulky, kde každý může porazit každého.

 

Galerie od Libora Slavíka.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Libor Slavík, vedoucí týmu: Pro nás hrozně důležité tři body, už jsme se potřebovali výsledkově chytit. V tomto zápase dřeli všichni a výhru jsme si zasloužili kolektivním výkonem, střed tabulky je nesmírně vyrovnaný a každý bod je pro nás důležitý. Nerad chválím jednotlivce, ale bojovný a nesmírně pracovitý výkon dneska předvedl obránce Petr, který nechal na hřišti všechno. Snad tím nakazí i ostatní kluky.




Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
M. Veselý [-] - J. Hejna [-] , J. Volf [-] , P. Petr [-] , M. Kmeť [-] (46. A. Eisenstein [-] ) , J. Mráz [-] , V. Lukáč [-] (75. L. Slavík [-] ) , J. Kočí [-] , J. Rais [-] , F. Tišer [-] (65. J. Svéchota [-] ) , T. Tišer [-]

TJ Roztoky
M. Vrábík [-] - Š. Masarovič [-] (10. T. Krůta [-] ) , Z. Špimr [-] , A. Ejem [-] - M. Kaplan [-] , M. Farkas [-] - - M. Fikejz [-] (75. M. Pudil [-] ) , J. Texl [-] , O. Čumpelík [-] , J. Horáček [-] (46. J. Kněžík [-] ) , J. Vejvoda [-]

ŽK: 61. P. Petr , 87. L. Slavík , 88. J. Rais - 55. J. Kněžík , 72. O. Čumpelík .
Hráči zápasu: P. Petr .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: BENEŠ Petr - ŠVÁCHA Josef, ČERVENÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Roztoky mají kvalitní tým a soupeře venku přehrají.

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pokud bude Honza Volf při chuti tak rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Žehrovicím to na jaře příliš nejde a TJR by měly i na UMT v rynholci zvítězit, byť to bude asi opět těsně