Luděk Holub

Reportáž

FOTO: Dynamo veze z Dolního Bousova bod


Zápas týmů, které poslední týdny nezastihly v nejlepší formě, se odehrál v Dolním Bousově. Domácí fotbalisté sice neudrželi nejtěsnější vedení, penaltový rozstřel ale zvládli lépe a berou dva body.


Reportáž

FOTO: Velký Borek vybojoval nečekané a důležité body


Veledůležité body do boje o záchranu si připisují domácí fotbalisté Velkého Borku. Ti dokázali odpovědět na rychlé vedení silného soupeře z Dolního Bousova a nakonec po penaltách berou dva body.


Reportáž

FOTO: Mělník odjíždí z Dolního Bousova s výpraskem!


Pořádnou facku dostali v Dolním Bousově fotbalisté Mělníka. Souboj týmů, které měly na svém kontě před zápasem shodný počet 35 bodů, se proměnil v nečekanou exhibici. Hosté přitom od druhé minuty vedli.


Reportáž

FOTO: Klíma zajistil dvěma góly výhru v Bakově


Jasného hrdinu mělo utkání mezi domácím Bakovem a hostujícím DBSK. Hostující hrotový útočník Klíma totiž vstřelil obě branky zápasu, ve kterém nejlepší hráč minulého kola Martin Sýkora vychytal další čisté konto.


Reportáž

FOTO: Bousov rozhodl o své výhře již před půlí


Ošidný zápas v roli jasného favorita čekal fotbalisty DBSK, na jejichž hřiště zavítala nedaleká Dlouhá Lhota. Šance hostů na překvapivý výsledek vzaly za své po gólech Kalinky a Klímy již ve 14. minutě.


Reportáž

FOTO: Hyka z penalty rozhodl o výhře Kel


Těsnou, ale o to důležitější výhru, si na své konto připsali fotbalisté Kel. Po přestřelce v první půli se skóre zastavilo na stavu 2:2. Po změně stran se pak do listiny zapsal jediný střelec - domácí Hyka.


Reportáž

FOTO: Dolní Bousov ve šlágru kola uspěl v Lužci


Vyrovnaný zápas v Lužci nabídl divákům pět gólů, domácí fanoušci ale spokojeni být nemohli. Hostující hráči DBSK totiž výborně vstoupili do druhé půle a vypracovaný dvoubrankový náskok i přes snížení M. Tauchmana udrželi.


Reportáž

FOTO: Neratovice B ve zvláštním zápase překvapily Bousov


Pouze s deseti hráči začínali zápas fotbalisté Neratovic B, a přesto ho dokázali zvládnout. Rozhodnul Taňski, který první půli odchytal jako brankář při nepřítomnosti Šteinera. I takový je sport...


Reportáž

Nelahozeves poznala prvního přemožitele!


Opět o kousek zamotanější je situace na čele tabulky. Domácí Dynamo sice i tento zápas začalo výborně a v poločase vedlo, hosté však ve druhé půli v rozmezí dvou minut otočili vývoj a zvítězili 1:2.


Reportáž

FOTO: DBSK i v deseti opět zvítězil


Ani vyloučení domácího Tomíčka z 53. minuty zápasu nepomohlo hostům k bodovému zisku. V zápase, který se divákům musel líbit, totiž vstřelili o branku víc domácí a posouvají se opět do nejvyšších pater tabulky.


Reportáž

FOTO: Neuvěřitelné! Další 4 góly Veselého!


Zápas od zápasu je to stejné. Myslíme si, že se to už nemůže opakovat, Martin Veselý nás ale opět překvapí. Stejně jako před týdnem do sítě Pěčic, i tentokrát nasázel DBSK čtyři branky!


Reportáž

FOTO: Dolní Bousov vyloupil Pěčice


Napínavý zápas byl k vidění v Pěčicích, kam zavítal velmi dobře hrající DBSK a ani tentokrát se početná divácká kulisa nenudila. Utkání rozhodl dvougólový hostující střelec Klíma.