1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves poznala prvního přemožitele!


Branky


0

Opět o kousek zamotanější je situace na čele tabulky. Domácí Dynamo sice i tento zápas začalo výborně a v poločase vedlo, hosté však ve druhé půli v rozmezí dvou minut otočili vývoj a zvítězili 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do vedení již ve 3. minutě

Šedesát diváků bylo zvědavých na souboj předních týmů dosavadního průběhu I.B třídy sk. B. A kdo přišel včas, určitě nelitoval - hned v úvodu se totiž děly velké věci. První útok patřil hostujícímu Dolnímu Bousovu a hned byl zakončen nebezpečně vyhlížející střelou, Koštířova střela ale měla příliš vysokou trajektorii a domácího brankáře Zavadila neohrozila. To první akce domácích se dočkala gólového vyústění. Míč se ve vápně dostal k Dubskému a ten byl se svým zakončením nekompromisní. 1:0. To nejlepší z prvního poločasu tak bylo za námi. Ne, že by se týmy ve zbývajících minutách nesnažily - právě naopak! Útoky se střídaly na obou stranách, gólové vyjádření ale chybělo, a tak domácí Dynamo v poločase vedlo 1:0.

Hosté otáčejí skóre

Vstup do druhé půle vyšel lépe DBSK, první akce ale gólem neskončily - Klímovu, střelu totiž zlikvidoval domácí brankář a střela Vynikala z otočky skončila těsně vedle branky. Domácí se nehodlali nechat zatlačit do defenzivy a během 62. minuty dvakrát zahrozili, pokaždé ale výborně zakročil Sýkora v hostující brance a skóre se tak neměnilo. V 67. minutě střílel Tomíček, trefil jen hráče před sebou, akce ale pokračovala a následnou střelu poslal Marek Koštíř nad. V 70. minutě mohlo být rozhodnuto, když hosté fatálně chybovali v obraně a byl z toho samostatný nájezd domácího útočníka. Akcie hostí ale držel nad vodou brankář Sýkora a nepovolil domácím navýšit vedení. Jak byl tento zákrok důležitý se ukázalo v 74. minutě kdy, T. Šolc zatáhl míč po levé straně a nacentroval do pokutového území, kde ještě Koštíř posunul na Tomíčka, a ten uklidil míč pod břevno. 1:1. Hned o dvě minuty později se rozeběhl k velkému sólu Marek Koštíř, vyhnul se bránícím hráčům a z hranice pokutového území střelou k tyči otočil skóre. 1:2. Domácí v závěru vrhli všechny síly do útoku, obrana Dolního Bousova ale byla pevná, a tak si hosté odváží domů tři body.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Vyrovnané a zajímavé utkání jsme dotáhli do vítězného konce díky zodpovědnému přístupu všech hráčů.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - P. Vágner [-] , R. Minařík [-] (78. Z. Kratochvíl [-] ) , P. Dubský [-] , J. Emmer [-] , M. Šenkýř [-] (78. O. Došek [-] ) , M. Bednařík [-] (55. L. Simon [-] ) , S. Fomin [-] , J. Holý [-] , L. Krejza [-] , M. Pekárek [-] (59. P. Kobera [-] )

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - J. Hrdý [-] , L. Holub [-] , P. Kubeček [-] - M. Merva [-] (85. M. Šolc [-] ) , M. Koštíř [-] , T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] , R. Bartoň [-] - O. Klíma [-] -

ŽK: 17. M. Bednařík , 62. P. Vágner - 76. M. Koštíř .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lacina David - KRATOCHVÍL Vladimír, HOLÝ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.