3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bousov rozhodl o své výhře již před půlí


Branky


0

Ošidný zápas v roli jasného favorita čekal fotbalisty DBSK, na jejichž hřiště zavítala nedaleká Dlouhá Lhota. Šance hostů na překvapivý výsledek vzaly za své po gólech Kalinky a Klímy již ve 14. minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DBSK střílí z velké převahy dvě branky

Domácí favorit zápasu vstoupil do derby aktivně a hned po půl minutě hry střílel po nahrávce Kalinky z malého vápna Vynikal. Bohužel pro domácí ale pouze nad branku. V 9. minutě pálil do Klíma pouze do gólmana, ve 12. minutě už se ale skóre měnilo. Za pokutovým územím napřáhl Martin Kalinka, míč se odrazil od břevna do zad gólmana Bejra a skončil v síti. 1:0. O dvě minuty později bylo v táboře domácích fanoušků ještě veseleji, když Klíma po přihrávce Koštíře poslal míč podél gólmana. 2:0. Domácí neměli dost a ve 20. minutě centroval Merva, na míč si naběhl Kasal, ale branku těsně minul. Poté domácí předvedli sérii neproměněných šancí, při kterých stačilo trefit odkrytou branku. Nejprve ve 25. minutě netrefil Koštíř, o dvě minuty později Klíma a ve 31. minutě zívala znovu prázdná branka před Markem Koštířem. Opět vedle! Ve 32. minutě se ke slovu dostali také hosté z Dlouhé Lhoty, střelu z brankového území ale domácí obrana na poslední chvíli srazila na roh. Ve 35. minutě přišla další velká šance, Klíma ale ve svém úniku neuspěl, a tak se musel s důležitým zákrokem vytasit také domácí gólman Sýkora, který těsně před poločasem výborně zneškodnil střelu po rohovém kopu.

Dolní Bousov má zápas i nadále pod kontrolou

Také druhý poločas začala šance domácího týmu, Holub ale pálil těsně vedle. V dalších minutách pak měli své příležitosti i hosté, kteří stále cítili šanci, jejich střely v 51. a 60. minutě ale domácí brankář zneškodnil. V 66. minutě se dostal do šance po přihrávce Tomíčka Klíma, nastřelil ale pouze brankáře Bejra. V dalších svých šancích neuspěl ani Koštíř, a tak musel gólovou tečku za zápasem udělat až střídající Tomíček. Ten předvedl pěkný průnik po levé straně hřiště a zakončil přesně. Dolní Bousov tak v derby přehrál Dlouhou Lhotu výsledkem 3:0.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Nepodcenit soupeře a zápas odmakat, to bylo to nejdůležitější, o co v derby zápase proti Dlouhé Lhotě šlo. Hráči se s utkáním popasovali dobře, hráli aktivně a díky tomu jsme si vypracovali spoustu šancí už během první půle. Škoda, že jsme je neproměnili, stav 2:0 dával Lhotě stále šanci, ale nakonec jsme utkání zvládli a v závěru přidali pojistkovou branku.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Kubeček [-] , L. Holub [-] (85. V. Bíšek [-] ) , R. Bartoň [-] , J. Hrdý [-] - M. Koštíř [-] , J. Kasal [-] (62. R. Tomíček [-] ) , M. Kalinka [-] (57. T. Šolc [-] ) , M. Merva [-] (84. J. Stejskal [-] ) , P. Vynikal [-] - O. Klíma [-]

FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - A. Limr [-] , J. Pastorek [-] , R. Kohnhäuser [-] , M. Limr [-] (38. A. Charvát [-] ) , P. Šolc [-] , L. Zdobinský [-] , O. Zdobinský [-] , P. Zelba [-] , P. Dubický [-] , V. Brodský [-]

ŽK: 43. J. Pastorek , 89. P. Dubický .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Marek Tomáš - RICHTÁR Lukáš, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.