Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: DBSK i v deseti opět zvítězil


Branky


0

Ani vyloučení domácího Tomíčka z 53. minuty zápasu nepomohlo hostům k bodovému zisku. V zápase, který se divákům musel líbit, totiž vstřelili o branku víc domácí a posouvají se opět do nejvyšších pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý první poločas vyšel lépe domácím

Velmi zostra začal zápas mezi favorizovaným DBSK a Slavií Velký Borek. Hned v 1. minutě mohl domácí poslat do vedení Tomíček, ale proti byl brankář Procházka. Hosté kontrovali hned o chvíli později, Mihalík ale po nedomluvě v domácí obraně trefil technickou střelou pouze tyč. V další šanci hostů míč pouze neškodně prolétl pokutovým územím, a tak pevnější půu pod nohama začali získávat domácí, jejichž velkou zbraní byly dlouhé míče na své kvalitní útočníky. Převaha byla vyjádřena v 19. minutě brankou Tomíčka, který zužitkoval Kasalovu nahrávku. 1:0. Hosté však bojovali i nadále a po rohovém kopu dokázali vyrovnat. Domácí bránící hráči totiž nedokázali míč odkopnout z pokutového území, a tak dostal Mihalík příležitost uklidit míč přízemní střelou k tyči. 1:1. Ve zbytku první půle ale hosté na svůj výkon nenavázali a jen stěží odolávali útokům Dolního Bousova. Tlak byl nakonec gólově vyjádřen ještě před přestávkou, když se ve 41. minutě přesně k tyči trefil Vynikal a dal tak konečnou podobu poločasovému výsledku. 2:1.

Hosté po vyloučení Tomíčka dotahují

V kabině Velkého Borku nepanovala s výkonem spokojenost a výsledkem bylo hned dvojité střídání. To v úvodu poločasu pomohlo a hosté si vytvořili tlak. Z několika rohových kopů ale nic nebylo, v 53. minutě se ale pro ně otevřela výborná šance ke zvratu v zápase. Po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen domácí Tomíček a na Velký Borek čekala dlouhá přesilovka. Tu hosté využili v 65. minutě, kdy Kováč vedl rychlý brejk středem hřiště, na hranici vápna natáhl ke střele a trefil se přesně pod břevno Sýkorovy branky. 2:2. Početní oslabení ale domácí nikterak nelimitovalo a i nadále se hrál dramatický fotbal se šancemi na obou stranách. V 70. minutě se prodral do vápna Vynikal, jehož fauloval stoper hostí Ryba a pískala se penalta. Brankář Procházka si na střelu Koštíře sáhl, zastavit její cestu do sítě ale nedokázal, a tak vedli opět domácí. 3:2. Kapitán domácích Vynikal pokračoval ve skvělém výkonu a v 79. minutě přidal další branku - na přední tyči si naskočil na rohový kop a zamířil přesně. 4:2. Velký Borek ovšem také přispíval k atraktivitě utkání a v 88. minutě už to bylo opět pouze o gól, když standardní situaci z levé strany na krátko rozehráli T. Krajník s Mihalíkem, jehož centr doputoval až na hlavu Kubišty, který svou hlavičkou do protipohybu nedal brankáři Sýkorovi šanci. 4:3. V závěrečných minutách už ale hosté na vyrovnání nedosáhli, a tak odjíždějí z atraktivního zápasu bez bodu.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Po minulém týdnu, kdy jsme v hezkém zápase porazili Pěčice, jsme opět sehráli na domácí půdě zápas, který byl bohatý na branky a hlavně koukatelný pro diváky.

SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Po zlepšených výkonech v minulých zápasech jsme předvedli jeden z nejhorších prvních poločasů i zápasů celkově. Soupeři jsme v určitých fázích zápasů nestačili, chyběla bojovnost a chuť se o výsledek porvat. Domácí nás dokázali i v deseti dostat pod tlak a trestat góly. Rozhodla jejich obrovská bojovnost a odhodlání zvítězit. To nám bohužel chybělo a domácí zaslouženě vyhráli. Rozdílovým hráčem byl bezesporu domácí Marek Koštíř, který svou aktivitou, fotbalovostí a schopnostmi je úplně někde jinde... to však pro nás nemůže být výmluvou. V příštích zápasech musíme o hodně přidat!



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - L. Holub [-] , P. Kubeček [-] , M. Novák [-] , J. Hrdý [-] - T. Šolc [-] (84. M. Merva [-] ) , J. Kasal [-] (63. R. Bartoň [-] ) , M. Koštíř [-] , R. Tomíček [-] , P. Vynikal [-] - O. Klíma [-] (87. P. Vacek [-] ) -

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - J. Paloušek [-] , T. Krajník [-] , Z. Štrupl [-] , R. Černý [-] (76. P. Vokoun [-] ) , M. Mihalík [-] , P. Kříž [-] (46. J. Kováč [-] ) , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] (57. J. Doležal [-] ) , P. Jeřábek [-] (46. D. Procházka [-] ) , M. Kubišta [-]

ŽK: 25. R. Tomíček , 35. J. Hrdý , 60. M. Novák , 87. P. Vynikal - 67. M. Kubišta , 70. J. Ryba , 74. R. Černý , 78. J. Doležal . ČK: 53. R. Tomíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - KUBEČKA Pavel, ŘÍPA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.