3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hyka z penalty rozhodl o výhře Kel


Branky


6. R. Miřatský , 19. M. Viskup , 68. P. Hyka (p.) - 4. O. Klíma , 26. M. Koštíř
0

Těsnou, ale o to důležitější výhru, si na své konto připsali fotbalisté Kel. Po přestřelce v první půli se skóre zastavilo na stavu 2:2. Po změně stran se pak do listiny zapsal jediný střelec - domácí Hyka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočný fotbal hned od začátku

Že se v Klech rozhodně nebude odehrávat žádná takticky svázaná bitva, bylo zřejmé hned od úvodního hvizdu. První šanci si už ve 3. minutě vytvořili ve domácí, ale na dvakrát dobře zasáhl hostující brankář Sýkora. Hned o minutu později napřáhl ke střele hostující útočník Klíma, ze vzdálenosti 25 metrů vyslal prudkou střelu na Chaloupkovu branku, a ta zapadla pod břevno. 0:1. Na srovnání stavu se ale čekalo pouhé dvě minuty, když obraně DBSK nevyšla ofsajdová past a na branku se tak řítil Miřatský. Ten se v podobných situacích nemýlí a nejinak tomu bylo i tentokrát. 1:1. O další dvě minuty později mířil po centru Hrdého hlavou těsně vedle Klíma a v 15. minutě musel výborně zakročit Sýkora proti trestnému kopu domácích. Smršť šancí ale neustávala a v 19. minutě se skóre opět měnilo - hostující brankář nedosáhl na rohový kop, který prolétl brankovým územím a pro nikým nekrytého Viskupa nebyl problém skórovat do prázdné branky. 2:1. Ani toto vedení nevydrželo dlouho - konkrétně do 26. minuty, kdy vystřelil za hranicí pokutového území Koštíř a jeho přesná střela k tyči skončila v síti. 2:2. O minutu později sebral míč z kopačky domácímu útočníkovi v jasné šanci hostující brankář, a tak skončila výživná první půle výsledkem 2:2.

 

Rozhodnutí zařizuje Hyka z penalty

Od začátku druhé půle oba týmy trochu ubraly z nastaveného tempa, i tak se ale rodily některé šance. Ve 47. minutě už se hnal do šance hostující Novák, byl ale zastaven zdviženým praporkem rozhodčího. O chvíli později Merva jen těsně minul domácí branku, a tak mohl přijít trest, hosty ale od inkasování uchránila tyč. Rozhodující moment utkání přišel v 66. minutě, kdy jeden z obránců hostí ve snaze vypíchnout míč zasáhl podle sudího Stádníka i nohu domácího útočníka, který upadl a k nelibosti hostí se pískala penalta. Pokutový kop proměnil Hyka a změnil skóre na 3:2. V dalším průběhu utkání byl největší šancí na vyrovnání trestný kop Klímy, který ale skončil těsně vedle, a tak si Kly připisují cennou výhru 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Tohle utkání se divákům muselo líbit - především v první půli se hrál fotbal nahoru dolů a bylo plno šancí na obou stranách, i když my jsme jich měli o trošku více. Druhý poločas už nebyl tak kvalitní jako ten první, ale naštěstí jsme vstřelili gól z penalty a vyhráli. Chtěl bych poděkovat nejen klukům za předvedený výkon, který nás stál spousty fyzických sil, ale i soupeři za předvedený výkon, který se musel přítomným divákům líbit.

Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V Klech, proti zkušenému týmu a navíc na malém hřišti, o kterém víme, že nám moc nesedí, jsme podali dobrý výkon. Hrál se oboustranně útočný fotbal, jen mě trochu mrzí, že o osudu utkání rozhodla penalta.



Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] (82. T. Sobotka [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - L. Kympl [-] , T. Dohnal [-] , D. Kudela [-] , M. Doubek [-] , R. Miřatský [-] (83. J. Kohout [-] ) - R. Šmíd [-] , P. Hyka [-]

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - M. Kalinka [-] , L. Holub [-] (80. P. Vacek [-] ) , M. Novák [-] , J. Hrdý [-] - M. Koštíř [-] , T. Šolc [-] , P. Vynikal [-] , M. Merva [-] , J. Šolc [-] - O. Klíma [-] (73. J. Stejskal [-] )

ŽK: 25. P. Hyka , 62. P. Chaloupka - 78. J. Šolc .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Stádník Vladimír - SVOBODA Richard, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.