Alois Řiháček

Reportáž

FOTO: Lužkovice dokázaly obrat o bod rezervu otrokovické Viktorie


Lužkovice hostily v nedělním odpoledni favorizované mladíky z otrokovické Viktorie, kteří přijely ve velmi silné sestavě s řadou fluktuantů. Od záčátku hosté udávali tempo hry, ale domácí brankář v té době čaroval. Hru domácích rozhýbal ve druhém dějství bývalý druholigový fotbalista Kroměříže Ivo Světlík a utkání dospělo k penaltovému rozstřelu. V něm byli, stejně jako v předchozím duelu ve Slavičíně, úspěšnější hráči z Otrokovic a připsali si bonusový bod navíc.

 


Reportáž

Rezerva otrokovické Viktorie se natrápila na výhru s Lípou


Rezervní tým otrokovické Viktorie byl v duelu s nováčkem z Lípy velkým favoritem. Nakonec tuto roli zvládl, ale jeho výhra se nerodila úplně lehce. V prvním dějství šli do vedení domácí mladíci, hosté dokázali ale srovnat. Domácí rozhodli utkání po hodině hry a definitivní podobu výsledku dal v poslední minutě kanonýr Křivánek. Tři body tak zůstaly doma, Lípa ale předvedla v Otrokovicích poměrně sympatický výkon a domácí tým potrápila.


Reportáž

Rezerva otrokovické Viktorie překvapivě podlehla hulínské Admiře


Zatím největší překvapení letošní sezony v 1. B třídě skupině B se urodilo v nedělním dopoledni na hřišti otrokovické Viktorie. Domácí celek, jeden z aspirantů postupu, překvapivě přenechal všechny body hulínské Admiře. Hanáci zaskočili domácí tým již ve 3. minutě, kdy se trefil Motal. Domácí rezerva po čtvrhodině hry vyrovnala Křivánkem. Do půle se tak odcházelo za nerozhodného stavu. Ve druhém poločasu dokázali jít fotbalisté Hulína znovu Motalem do vedení a v hektickém závěru již výhru ubránili. V nastaveném čase viděl dokonce domácí Řiháček červenou kartu.


Reportáž

Rezerva otrokovické Viktorie znovu nadělovala, tentokrát kosteleckému Moravanu


Rezerva otrokovické Viktorie v posledních zápasech nastupuje hodně posílena o fluktuanty z třetiligového týmu a nejinak tomu bylo i v Kostelci u Holešova. Domácí tým ale poměrně dlouho držel s mladíky krok a odpadl až v závěru tohoto duelu. Hosté tvrdě trestali chyby v domácí defenzívě a znovu dokázali, že to s postupem do vyšší soutěže myslí letos velmi vážně. Zajímavá je i střelecká potence otrokovických fotbalistů, kteří za pět utkání  nastříleli úctyhodných 26 branek, což je průměr pět branek na zápas a navíc inkasovali pouze jedinou.


Reportáž

Otrokovický Křivánek nasázel nováčku z Němčic u Holešova sám pět branek


Na hřiště otrokovické Viktorie zavítal nováček soutěže z Němčic u Holešova. Ten si v minulém kole doma vyšlápl v místním derby na Moravan Kostelec a uštědřil mu krutou porážku 7:2. A tak se čekalo, co předvedou Hanáci v Otrokovicích. Domácí rezerva postavila ale silné mužstvo i s několika fluktuanty s A týmu a po sedmnácti minutách bylo prakticky po zápase, kdy domácí vedli již o čtyři branky. V první půli padlo hned sedm branek a domácí v závěru sahali po kýžené desítce, hosty od ní ušetřil závěrečný hvizd rozhodčího. Za zmínku stojí střelecký koncert Křivánka, který hostím nasázel sám 5 branek.


Reportáž

Rezerva otrokovické Viktorie si v Lukově s chutí zastřílela


Do Lukova zavítala otrokovická Viktorie, lépe řečeno, její rezervní tým, který posílilo několik třetiligových fluktuantů - Juhás, Foltýn a Bahounek. Někteří z nich zasáhli do hry až během utkání, které však mělo od začátku jasný scénař. Už ve třetí minutě se trefil hostující Řiháček a hosté se uklidnili. Mladý běhavý celek hostí předváděl hezké kombinace, které dokázal zakončovat a po půli vedl už o čtyři branky. Hosté ve svém střeleckém představení pokračovali i ve druhém dějství a zatížilo konto Lukova ještě třemi přesnými trefami.


Reportáž

Rezerva otrokovické Viktorie nasázela v derby Tlumačovu půltucet branek


V Otrokovicích se hrálo očekávané derby mezi místní rezervou a hosty z Tlumačova. Oba celky v úvodních kolech uhrály remízové výsledky, domácí Viktorie se střelecky neprosadila v Nevšové a Tlumačov hrál smírně s posíleným Kostelcem u Holešova. V prvním dějství byla hra poměrně vyrovnaná a padla jediná branka. Ve druhé půli se už brankostroj Viktorie rozjel naplno a brankář Škrabal musel ještě pětkrát lovit míč ze své sítě. Rezerva Viktorie si připsala vysokou výhru a potvrdila tak své letošní ambice.


Reportáž

Nevšová zdolala posílenou rezervu otrokovické Viktorie až na penalty


Před utkáním proběhlo slavnostní rozloučení s dlouholetým hráčem Nevšové Petrem Šomanem , krerý nastřílel za sezónu 2005 - 2016 úctyhodných 103 branek v dresu Nevšové a ukončil tak před touto sezonou karieru z rodinných důvodů na vlastní žádost. Domácí tým posílil před sezonou další slovenský legionář Kuric, dále Beňo a také Vlachynský. Hosté přijeli na Slavičínsko s několika hráči širšího třetiligového kádru a na jejich výkonu to bylo znát. V kvalitním duelu se nakonec diváci branky v Nevšové nedočkali, rozhodnout se tak muselo až v penaltové loterii. Tam se štěstí usmálo na domácí tým, když hosté proměnili pouze jedinou penaltu a Nevšová si tak připsala cenný druhý bod navíc. 

 


Reportáž

Příluky třemi brankami sestřelily rezervu otrokovické Viktorie


Magnet kola se hrál v sobotním odpoledni na stadionu v Přílukách, kam zavítala rezerva otrokovické Viktorie. Oba týmy jsou považovány za adepty postupu a na hřišti to bylo znát. O výhře domácího týmu rozhodl dvěmi trefami střelecky disponovaný M. Votava, kyž úvodní gól vsítil Frolek. Příluky si tak upevnily vedoucí pozici ve zlínské 1.B. třídě skupině B.