Otrokovický Křivánek nasázel nováčku z Němčic u Holešova sám pět branek


0

Na hřiště otrokovické Viktorie zavítal nováček soutěže z Němčic u Holešova. Ten si v minulém kole doma vyšlápl v místním derby na Moravan Kostelec a uštědřil mu krutou porážku 7:2. A tak se čekalo, co předvedou Hanáci v Otrokovicích. Domácí rezerva postavila ale silné mužstvo i s několika fluktuanty s A týmu a po sedmnácti minutách bylo prakticky po zápase, kdy domácí vedli již o čtyři branky. V první půli padlo hned sedm branek a domácí v závěru sahali po kýžené desítce, hosty od ní ušetřil závěrečný hvizd rozhodčího. Za zmínku stojí střelecký koncert Křivánka, který hostím nasázel sám 5 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo hned sedm branek

Němčice u Holešova neměli v Otrokovicích co ztratit, ale nováček soutěže se patrně zalekl soupisky otrokovických, kde se objevilo několik třetiligových fotbalistů. Ti měli v nohách a patrně i v hlavách debakl ve Vyškově, který chtěli nejspíše rychle odčinit. Začátek zápasu vyšel rezervě Viktorie náramně a už ve druhé minutě se trefil pozdější hrdina zápasu Lukáš Křivánek. Poté se hra trochu zklidnila, hosté se seznamovali s rozměry otrokovického hřiště a s hrou domácích mladíků. Ti ale předvedli zanedlouho pětiminutovou brankovou  smršť. Nejdříve zvýšil na na 2:0 ve 12. minutě Zach, poté o dvě minuty později přidal třetí trefu otrokovických Gojš. Dílo zkázy pro němčické fotbalisty dokonal v 17. minutě Křivánek a to už bylo 4:0. Hosté byli zralí na ručník, neboť takový průběh asi neočekávali. Domácí mladíci dobře kombinovali a předčili hosty i v pohybu. Poté i Němčice několkrát zkoušeli proniknout k domácí bráně, ale v koncovce byli neškodní. Podařilo se to až po půlhodině hry Darebníčkovi. Závěr první půle patřil opět domácím, na 5:1 zvyšoval ve 38. minutě znovu Křivánek a branku do šatny dokázal hostím vstřelit ještě Mlýnek.

Domácí tým přidal další tři branky

První poločas přinesl celkem 7 branek, domácí jich vstřelili hned půltucet, střelecky se prosadil především Lukáš Křivánek, který už v prvním poločasu zkompletoval hattrick. Domácí celek i ve druhém poločasu opanoval hru, trenéři Viktorie ale mohli prostřídat sestavu a dát šanci dalším hráčům z lavičky. Hosté se ve druhé půli zaměřili více na obranu, přeci jen inkasovat šest branek za pločas je hodně. Hostující kouč stáhl ze hry Pospíšilíka, kterého patrně pošetřil na víkendové derby s Admirou Hulín. Druhý poločas už nepřinesl takovou brankovou úrodu, i hosté předvedli několik povedených akcí, ale branku už nedali. Domácí celek ve druhém poločasu mírně ubral plynu, vědom si svého velkého náskoku. Rozjet brankostroj se podařilo až po hodině komu jinému, než Křivánkovi. který upravil na 7:1. Když už se zdálo, že utkání skončí tímto výsledkem, přišel závěrečný nápor domácích, nejprve dopravil míč do sítě tři minuty před koncem Gojš, který dal svoji druhou branku v zápase. Konečné slovo měl v poslední minutě opět Křivánek, který docílil své páté branky a stanovil závěrečný výsledek na 9:1. Domácí potvrdili roli favorita a Hanáky v tomto duelu nijak nešetřili...



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Tomáš Mlýnek, hráč: Od začátku jsme na soupeře vletěli, což nám přineslo dva rychlé goly. Diktovali jsme tempo a hráli náš fotbal. Němčice jsme nepustili moc do hry, hrozili pouze nakopávanými míči. Mohli jsme vstřelit i víc branek, ale bohužel jsme neproměnili šance.

TJ Sokol Němčice
facebook Němčic u Holešova:



Počet diváků: 108. Rozhodčí: VESELÝ Michal - ŠUBÍK Ondřej, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku