0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 10:15

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lužkovice dokázaly obrat o bod rezervu otrokovické Viktorie


Branky


0

Lužkovice hostily v nedělním odpoledni favorizované mladíky z otrokovické Viktorie, kteří přijely ve velmi silné sestavě s řadou fluktuantů. Od záčátku hosté udávali tempo hry, ale domácí brankář v té době čaroval. Hru domácích rozhýbal ve druhém dějství bývalý druholigový fotbalista Kroměříže Ivo Světlík a utkání dospělo k penaltovému rozstřelu. V něm byli, stejně jako v předchozím duelu ve Slavičíně, úspěšnější hráči z Otrokovic a připsali si bonusový bod navíc.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Rezerva otrokovické Viktorie nastoupila do zápasu i sAdamem  Bahounkem či druhým nejlepším střelcem soutěže Lukášem Křivánkem. Domácí sázeli na zkušenost bývalého futsalového reprezentanta Ivoše Světlíka a týmu prospěl i návrat Václava Křepelky. Viktoriáni stále pronásledují vedoucí Nevšovou, i když v posledních zápasech poztráceli zbytečně několik bodů. Domácí svěřenci Jana Křapy se zatím na podzim hledají a bodový zisk s favorizovanou otrokovickou rezervou by pro ně byl velkým úspěchem. Hosté začali zápas ve velkém stylu a od samého začátku udávali tempo hry a domácí jen přihlíželi pěkným kombinacím mladých hráčům Viktorie. V domácím celku v těchto chvílích doslova čaroval brankář Aleš Jenček, který ve 27. minutě hlavičku hostů na brankové čáře zázračně vyrazil na roh. Totéž si zopakoval o chvíli později, když střelu vyboxoval a od břevna odražený míč stačil zachytit. Domácí se postupně začali osmělovat, ale na dostřel brány se moc nedostali. První poločas vyzněl jednoznačně pro hostující celek. 

 

Ani ve druhém poločasu se diváci branky nedočkali

Ve druhém poločase domácí konečně zabrali a začali mít místy převahu hlavně díky Ivo Světlíkovi, který svými zkušenostmi rozehrál mužstvo k lepšímu výkonu. Hosté mohli jít do trháku v 65. minutě, ale míč  skoro na brankové těsně minul útočník Viktorie. Vzápětí střela domácích po teči obránce hostů skončila na břevně brány Viktorie. Utkání bylo dost vyhecované a díky tomu udělil rozhodčí hodně žlutých karet. V penaltovém rozstřelu měli více štěstí hráči Viktorie a odvážejí si dva body. Absolutním hrdinou utkání byl jednoznačně brankář domácích Aleš Jenček, který domácí zachránil od pohromy ztráty dalších bodů. Zápas byl místy hodně vyhecovaný a rozhodčí Stodůlka nakonec desetkrát (!) musel tasit kartičku žluté barvy, utkání se naštěstí obešlo bez vyloučení. Rezeva Viktorie ztratila v Lužkovicích další bod, který ji může v konečném účtování hodně chybět. V daším kole Viktorie přivítá nebezpečné Příluky, Lužkovice se představí na horké půdě v Hulíně.

 

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí hráči Viktorie a odvážejí si dva body

Hosté vyhráli v penaltovém rozstřelu v poměru 3:2.



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Dnes nás hodně podržel brankář Jenček, který podal výborný výkon, hosté hráli dobře, ale nedokázali se střelecky prosadit.

FC Zlínsko B
Adam Bahounek, hráč: Těžký zápas, který jsme chtěli zvládnou. Od začátku jsme udávali tempo hry a byli jednoznačně lepším týmem. V prvním poločase bylo na naši straně hodně neproměnných šáncí. Domácím zachytal životní zápas jejich brankář, který předváděl neuvěřitelně zákroky. Druhý poločas už jsme nebyli tolik dominantní, jako v tom prvním. Bylo tam hodně nedotažených věcí. Nakonec bereme dva body, já osobně to beru jako ztrátu jednoho bodu.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - M. Šuba [-] , A. Procházka [-] , J. Gruber [-] , T. Mičola [-] (72. Š. Dominik [-] ) - O. Zámorský [-] , J. Škrabal [-] , I. Světlík [-] , J. Kučera [-] , Z. Polepil [-] (90. P. Novák [-] ) - V. Křepelka [-] (59. T. Holý [-] )

FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - P. Lendler [-] , J. Červenka [-] (59. D. Dvořáček [-] ) , J. Gojš [-] , L. Křivánek [-] , A. Řiháček [-] , A. Bahounek [-] , T. Kozel [-] , L. Juhas [-] , O. Malota [-] , M. Ruman [-]

Hráči zápasu: A. Jenček , I. Světlík - P. Lendler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - KOVÁŘČÍK Dominik, KÝR František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku