Kristýna Piskáčková

Reportáž

Krásná Hora nedopustila s Jincemi překvapení, i když se nadřela


V boji o záchranu v okresním přeboru by se fotbalistům SK Jince 1921 hodily body jako sůl a v nedělním souboji v Krásné Hoře k nim neměli daleko. Po dvaceti minutách nad matným domácím mužstvem vedli už o dvě branky, ale nadějně rozehrané střetnutí trestuhodně ztratili. Po skončení utkání se zlobili na rozhodčího Toužimského, ale penalta, ze které Krásná Hora vyrovnala, a vyloučení Bielyho bylo nezpochybnitelné. Krátkou přesilovku využili domácí ke vstřelení vítězné trefy.


Reportáž

Krásná Hora po změně stran zlomila soka z Pičína


Jako tělo bez duše působí na jaře fotbalisté Sokola Pičín. Podzimní štika okresního přeboru je bez kanonýra Lexy v odvetách směrem dopředu bezzubá, což potvrdil i nedělní duel v Krásné Hoře. Domácím stačil jen průměrný výkon, aby odevzdaného protivníka zdolali, když o svém zaslouženém vítězství rozhodli dvěma góly ve druhé pětačtyřicetiminutovce.


Reportáž

Dublovice podržel proti Krásné Hoře gólman, proto vyhrály


Souboj mezi fotbalisty Dublovic a Krásné Hory měl jasného favorita v na jaře neporažených domácích, jenže ti se ve vyhrocené bitvě herně trapili. Soupeř že spodní poloviny tabulky si zejména v druhé půli vypracoval víc šancí než Dublovičtí, které podržel výborně chytající gólman Ješuta a v závěru jim vystřelil šťastné tři body po individuální akci kapitán Lomoz. 


Reportáž

Zářez, křičí v Bohutíně po první jarní výhře Krásné Hory


Pořádně naštvání a rozlobení byli na trio rozhodčích fotbalisté Bohutína a jejich fanoušci po utkání v Krásné Hoře. Proč? Kvůli třem neuznáným gólům, ale hlavně kvůli odpískané penaltě, ze které v závěru rozhodl o výsledku domácí Koudelka. Hosté byli dlouho lepším a fotbalovějším týmem, který šel zaslouženě do vedení, ale stejně jako před čtrnácti dny v Dublovicích ho neudržel. Zatímco tam získal aspoň bod, tentokrát vyšel naprázdno. Z obratu a první jarní výhry se radovali hráči Krásné Hory.


Reportáž

Krásnohorský Švec zařídil týmu hattrickem bod z Nečíně


Bylo to drama do poslední vteřiny! Zraněními zdecimovaný tým fotbalistů Nečíně rychle nad soupeřem z Krásné Hory vedl o dvě branky, ovšem ještě do přestávky o náskok přišel. Ve druhém poločase přežil šance protivníka, poté znovu strhnul vedení na svou stranu, jenže v závěru mu vítězství svou třetí trefou v zápase vyfoukl krásnohorský obránce Martin Švec. Ten svému celku zařídil první jarní bod.


Reportáž

Nová Ves na Krásnou Horu umí, vyhrála i potřetí v sezóně


Novoveskohraštickým fotbalistům se v probíhající sezóně s Krásnou Horou stoprocentně daří. I s pohárovým utkáním je to jejich třetí výhra ze vzájemných soubojů, která se však nerodila lehce. I když výsledek hovoří jasnou řečí, střetnutí bylo více než hodinu na vážkách a zlomil ho až čtvrtý gól hostů.