Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásnohorský Švec zařídil týmu hattrickem bod z Nečíně


Branky


0

Bylo to drama do poslední vteřiny! Zraněními zdecimovaný tým fotbalistů Nečíně rychle nad soupeřem z Krásné Hory vedl o dvě branky, ovšem ještě do přestávky o náskok přišel. Ve druhém poločase přežil šance protivníka, poté znovu strhnul vedení na svou stranu, jenže v závěru mu vítězství svou třetí trefou v zápase vyfoukl krásnohorský obránce Martin Švec. Ten svému celku zařídil první jarní bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé zásahy domácích soka nezlomily

Hosté z Krásné Hory zatím kráčeli na jaře od debaklu k debaklu a úvod zápasu v Nečíni ukázal, proč tak často inkasují. Na vině je nedůsledná a chybující chybující obrana, která domácím svými kiksy umožnila během čtvrthodiny získat vedení 2:0. Nejprve prostřelil vše, co mu stálo v cestě, nejnebezpečnější nečínský fotbalista Kretschmer a poté špatnou rozehrávku soupeře trestal Hnida. Jen sedm minut stačilo hostům, aby se oklepali a vrátili do zápasu. Po rohovém kopu si naběhl na zadní tyč Švec a z voleje poprvé propálil Kubína v nečínské brance. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu, neboť ve 37. minutě se po chybě domácích v rozehrávce opět prosadil Švec.

Ani potřetí domácí náskok neudrželi

Ve druhém poločase byli hosté lepší. Častěji kontrolovali míč a vytvořili si šance. Dvakrát zachránila hráče Nečíně od pohromy tyč, ale rušno bylo i na opačné straně hřiště. Minimálně dvě dobré šance ke změně skóre si vypracovali i domácí. V závěru se po rohu nejlépe zorientoval Jelínek a v 86. minutě vrátil Nečíni zpět vedení. Jenže v nastaveném čase domácí špatně vyřešili situaci, hosté z Krásné Hory rychle rozehráli a po centru srovnal hlavou nejlepší hráč utkání Švec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Aleš Petřina (hrající trenér):: Z mého pohledu skončilo utkání asi spravedlivou remízou. Dobře jsme do zápasu vstoupili a po patnácti minutách vedli o dva góly, ale do poločasu jsme nechali soupeře vyrovnat. Ve druhé půli byli hosté lepší na balónu, dvakrát při nás stálo štěstí, ale i my mohli dát góly. Nakonec jsme skórovali, ale bohužel znovu inkasovali.

TJ Krásná Hora
Jiří Zelenka (předseda klubu):: Byl to oboustranně hrozný fotbal plný nepřesností. Nečín proti nám postavila hodně kluků, co dřív kopali za béčko, přesto jsme ji svými chybami nabídli dva góly. Naštěstí jsme do poločasu dokázali vyrovnat, i když naše hra závisí na tom, co předvede Švec. I když hrál v obraně, dal tři góly a zachránil nám bod.



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - J. Kozohorský [-] (40. J. Žaloudek [-] ) , A. Vybíral [-] , J. Jelínek [-] , J. Koza [-] (76. M. Horký [-] ) , A. Petřina [-] , D. Budínský [-] , V. Vacek [-] , P. Hubička [-] (89. J. Salinger [-] ) , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-]

TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - M. Turek [-] , M. Slezák [-] (80. J. Holan [-] ) , J. Špírek [-] , T. Lhotecký [-] , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] , M. Holák [-] , M. Švec [-]

ŽK: 79. A. Petřina - 68. M. Turek , 71. M. Slezák .
Hráči zápasu: T. Kretschmer - M. Švec .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Šesták Vojtěch - NOVÁK Jiří (N), HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.