M. Holák 33.
M. Koudelka 66. (p.)
M. Turek 85.
3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora nedopustila s Jincemi překvapení, i když se nadřela


Branky


33. M. Holák , 66. M. Koudelka (p.) , 85. M. Turek - 5. Z. Kašpárek , 18. R. Hůla
0

V boji o záchranu v okresním přeboru by se fotbalistům SK Jince 1921 hodily body jako sůl a v nedělním souboji v Krásné Hoře k nim neměli daleko. Po dvaceti minutách nad matným domácím mužstvem vedli už o dvě branky, ale nadějně rozehrané střetnutí trestuhodně ztratili. Po skončení utkání se zlobili na rozhodčího Toužimského, ale penalta, ze které Krásná Hora vyrovnala, a vyloučení Bielyho bylo nezpochybnitelné. Krátkou přesilovku využili domácí ke vstřelení vítězné trefy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jince připravily domácím v úvodu šok

Fotbalisté Krásné Hory zahájili duel s Jincemi laxně. Nebyli schopni si kloudně přihrát, postrádali pohyb, a tak se chopili iniciativy hosté. Už v páté minutě se u vlastní šestnáctky zmocnil balónu jinecký Kašpárek, prošel s ním přes půl hřiště a jeho střela z 22 metrů zapadla k tyči domácí branky - 0:1. Než se Krásnohorští vzpamatovali, inkasovali podruhé. V 18. minutě nechali po rohu ve vlastním pokutovém území nepokrytého Radka Hůlu, který si naběhl na přední tyč a prostřelil gólmana - 0:2. Pro domácí to byla studená sprcha a chvíli jim trvalo, než se probrali z úvodního šoku. Až ve 33. minutě pronikl po levé straně hřiště agilní Turek do šestnáctky protivníka, kde vybídl ke skórování nezištně Holáka, před nímž zívala prázdná branka - 1:2. Do přestávky se pokračovalo bez větších šancí s jedinou výjimkou, kdy se dostal po rohu k hlavičce Švec, jehož pokus Susko vyrazil před sebe, ale Lhotecký ho z otočky neprostřelil. Vzápětí kvůli svalovému zranění musel střídat.

Hosté neudrželi slibné vedení ani nervy

Do druhého poločasu vlétli domácí mnohem aktivněji. Vysunuli Holáka na hrot útoku k Turkovi a začali Jinecké přehrávat a přečíslovat. Přesto jim pořádně zatrnulo, když měl jistý gól na hlavě jinecký matador Píchal, balón však poslal nad. Hosté se vůbec snažili zakončit každou svou akci a pálili ze všech pozic, ale většinou z uctivé vzdálenosti, což nebylo moc nebezpečné. V 66. minutě se vydal do pokutového území hostů Švec, který se dostal po rohu k hlavičce. Míč jen přizvedl do vzduchu, a když ho vrátil hlavou před branku, přiřítil se do souboje brankář Susko, který ho knockoutoval. Sudímu nezbývalo, než nařídit penaltu, jejíž exekuce se ujal Koudelka. Přestože se ho snažili Jinečtí rozhodit, unesl tíhu okamžiku a střelou k tyči překonal Suska. Bylo vyrovnáno. Bouři nevole hostujících hráčů přinesla situace z 80. minuty, kdy se dožadovali pokutového kopu tak vehementně, že jinecký Biely nazval rozhodčího sráčem, a ten ho vyloučil. Oslabení hosté vzdorovali jen pět minut, kdy Koudelka prostrčil balón na Turka, jenž prostřelil brankáře. Ve zbytku utkání se už nic neudálo a Jinečtí opouštěli hřiště s pocitem křivdy.



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Martin Švec (kapitán mužstva):: Nebyl to od nás žádný extra fotbal. Naše hra mohla být lepší a tři body jsme spíš vydřeli. Utkání by asi spíš slušela remíza. Hosté cítili křivdu, ale penalta na mě byla jasná a vyloučení hráče také.

SK Jince 1921
Martin Vůjtěch (předseda klubu):: Vedli jsme 2:0 a byli na koni. Vypadalo to dobře, jenže po našich chybách a nedisciplinovanosti Krásná Hora utkání otočila. Škoda, že v druhé půli Píchal nezvýšil na 3:1, mohlo to dopadnout jinak.



Sestavy


TJ Krásná Hora
J. Čanda [-] - M. Holák [-] , M. Turek [-] , M. Slezák [-] , J. Špírek [-] , M. Švec [-] , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] (89. L. Čihák [-] ) , T. Lhotecký [-] (33. J. Holan [-] )

SK Jince 1921
M. Susko [-] - J. John [-] , M. Píchal [-] (62. A. Hůla [-] ) , L. Dráb [-] , P. Šobek [-] (73. P. Kuthan [-] ) , M. Beneš [-] , Z. Kašpárek [-] , M. Píchal [-] , P. Novák [-] , R. Hůla [-] , L. Biely [-]

ŽK: 87. M. Koudelka - 3. M. Píchal , 65. M. Susko , 74. Z. Kašpárek , 87. R. Hůla . ČK: 80. L. Biely .
Hráči zápasu: M. Valenta , M. Turek - Z. Kašpárek .
Počet diváků: 61. Rozhodčí: Toužimský Jiří - SLEPIČKA Milan, SOUKUP Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.