2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora po změně stran zlomila soka z Pičína


Branky


1

Jako tělo bez duše působí na jaře fotbalisté Sokola Pičín. Podzimní štika okresního přeboru je bez kanonýra Lexy v odvetách směrem dopředu bezzubá, což potvrdil i nedělní duel v Krásné Hoře. Domácím stačil jen průměrný výkon, aby odevzdaného protivníka zdolali, když o svém zaslouženém vítězství rozhodli dvěma góly ve druhé pětačtyřicetiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu soupeře Pičín přežil bez úhony

Po katastrofálním.startu do jara domaci zvolna nabírají formu, zatímco jejich soupeř z Pičína v druhé polovině soutěže tápe. Tomu od začátku odpovídalo i dění na hřišti. Hned v úvodní minutě nechala hostující obrana bez potrestaného stopera Kuby nepokrytého Lhoteckého, jehož šanci zmařil gólman Bohuněk, když pokus domácího záložníka vyrazil. Krásná Hora dál tlačila, uzamkla hosty před vlastní šestnáctkou, jenže dostala se jen k několika náznakům příležitostí. Stejně jako soupeř, který využil poleveni domácích a od pětadvacáté minuty hru vyrovnal.

Po gólu Lhoteckého hosté rezignovali

Vyrovnaný byl i úvod druhého poločasu, ale pak začali domácí opět bez šťávy hrající Pičín přehrávat a bylo jen otázkou času, kdy svou fyzickou převahu vyjádří. Stalo se tak záhy po nádherné individuální akci krajního obránce Sirotka, který se podél lajny proháčkoval přes tři protihráče, přihrál Turkovi, jehož centr našel hlavu Lhoteckého, a ten nezaváhal. Po jeho k tyči umístěné hlavičce se Bohuněk natahoval marně. Hosté rezignovali a v 61. minutě jejich agónii prohloubil kanonýr Turek, když po dlouhém výkopu brankáře využil nedorozumění v obraně protivníka a z hranice velkého vápna chytře přeloboval Bohuňka. O možný další zásah připravil krásnohorskeho střelce rozhodčí Schořovský, jenž jeho souboj s pičínským stoperem posoudil jako faul. Poslední možnost ke skórování měl domácí kapitán Švec, jehož rána hlavou z malého vápna pleskla o břevno Bohuňkovy svatyně.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Krásná Hora
Martin Švec (kapitán mužstva):: Škoda, že jsme neproměnili šance v úvodních 25 minutách, kdy jsme soupeře tlačili. Ve druhé půli hosté odpadli fyzicky a my je začali přehrávat, což vyústilo v naše góly.

TJ Sokol Pičín
Fanoušek Sokola Pičín:: Ještěže máme z podzimu nahráno, jinak bychom se báli o záchranu. Je sice pravda, že v některých zápasech nám chybělo štěstí, ale v Krásné Hoře jsme si, nic jiného než prohrát, nezasloužili. Vždyť jsme si nevypracovali žádnou tutovku.



Sestavy


TJ Krásná Hora
P. Houska [-] - M. Turek [-] , M. Slezák [-] (83. L. Čihák [-] ) , J. Špírek [-] , T. Lhotecký [-] (74. J. Holan [-] ) , J. Kříž [-] , M. Valenta [-] , O. Sirotek [-] , M. Koudelka [-] , M. Holák [-] , M. Švec [-]

TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - M. Hazucha [-] , M. Pinc [-] , L. Troler [-] (60. T. Prokeš [-] ) - V. Blahovec [-] (56. J. Hejna [-] ) , R. Vokurka [-] , J. Benák [-] , T. Hazucha [-] , J. Herák [-] - L. Ježek [-] - M. Rozmajzl [-]

ŽK: 64. M. Pinc .
Hráči zápasu: J. Kříž , O. Sirotek , T. Lhotecký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schořovský Jan - MALÝ David, KELNER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2016 12:32
Co to je zase za nadpis? Minule zářez a směšnej rozhovor s fanouškem KH a teď sme je ve druhý půli zaskočili, tak to jsem hrál asi jinej zápas :)
Koudelka Martin