Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

--

Dublovice podržel proti Krásné Hoře gólman, proto vyhrály


Branky


55. J. Jelínek , 90. J. Lomoz - 69. M. Turek
0

Souboj mezi fotbalisty Dublovic a Krásné Hory měl jasného favorita v na jaře neporažených domácích, jenže ti se ve vyhrocené bitvě herně trapili. Soupeř že spodní poloviny tabulky si zejména v druhé půli vypracoval víc šancí než Dublovičtí, které podržel výborně chytající gólman Ješuta a v závěru jim vystřelil šťastné tři body po individuální akci kapitán Lomoz. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky hra oboustranně nudila

Jen úvodních pět minut se hrálo podle očekávaných not. Domácí prišpendlili Krásnou Horu před vlastní šestnáctkou a kombinací po zemi působili hostům velké potíže, ale kromě jedné střely brankáře Housku neprověřili. Jednoduše hrající hosté postupně hru vyrovnali a Dublovičtí hrozili jen po rohových kopech šikovně zahrávaných Martinem Vondrákem. Hra plná osobních soubojů se sice častěji odehrávala na polovině týmu Krásné Hory, ovšem bez jakýchkoliv gólových šancí, a tak fotbal nudil.

Hosty z Krásné Hory mrzely nevyužité šance

Druhý poločas už nabídl mnohem výživnější podívanou. Po akci Michala Vondráka ještě v koncovce selhal Rozvoral, ale v 55. minutě našel centr Martina Vondráka na zadní tyči Jelínka, jenž otevřel skóre - 1:0. Kdo čekal, že vedoucí trefa domácí uklidní a definitivně převezmou otěže utkání, ten se nestačil v následujících minutách divit. Po další neproměněné příležitosti domácího Jelínka v 62. minutě z dobrých 25 metrů napřáhl Valenta, jehož ránu na břevno vytěsnil brankář Ješuta, který se vzápětí zaskvěl i po střele Holáka. Dublovickým však dvě varování nestačily, a tak v 69. minutě vyrovnal z trestného kopu hostující kanonýr Turek. Ten pak zahodil další šanci stejně jako Koudelka, který přeloboval gólmana i branku. Až poté se domácí vzpamatovali a protivníka opět zatlačili, ovšem přes jeho obranu řízenou bezchybným Švecem se k ničemu nedostali. V 90. minutě je spasil kapitán Lomoz, jenž se obtočil v šestnáctce kolem Sirotka a v pádu překonal podruhé Housku. V nastaveném čase měl po rohu na hlavě vyrovnaní krásnohorský kapitán Švec, ale minul.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Za šťastné vítězství vděčíme brankáři Ješutovi, který nás tentokrát podržel a ve druhé půli chytil Krásné Hoře tři góly. Naše hra moc přesvědčivá nebyla, soupeř nás zaskočil. Velmi nám chyběl zraněný útočník Čejda, který je nebezpečný a umí vepředu podržet balón.

TJ Krásná Hora
Vratislav Krůta (trenér):: Je to k naštvání, prohrát gólem v poslední minutě v zápase, ve kterém jsme si vypracovali víc šancí než soupeř. Myslím, že by zápasu slušela víc remíza, ale Dublovice byly šťastnější.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: Slepička Milan - KRÁTKÝ Miloš, LEDINSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.