Václav Mlejnek

Reportáž

VIDEO: Jaroměř v zápase plném zvratů porazila Libčany


Jaroměř sice proti Libčanům dostala jako první do vedení, o svůj náskok ale velmi rychle přišla, a ve druhém poločase dokonce prohrávala. Domácí se však nevzdali a v poslední čtvrthodině vstřelili tři branky. 


Reportáž

VIDEO: Nové Město ubránilo bezgólovou remízu a porazilo Jaroměř v rozstřelu


Nové Město zavítalo do Jaroměře s defenzivní taktikou. Ta se hostům vyplatila, během devadesáti minut sice neskórovali, zároveň ale ani neinkasovali. Zápas tak dospěl do penalt, které se Jaroměři nevydařily. Nové Město tak získalo dva body.


Reportáž

Jaroměř poprvé v sezoně inkasovala, na hřišti Slavie přesto zvítězila


Oba týmy měly v prvním poločase zahrávat pokutový kop, který byl v obou případech proměněn. Za nerozhodného stavu se lépe prosazovali fotbalisté Jaroměře, kteří se ještě před koncem poločasu dostali do vedení 1:3. Slavii sice ve druhé půli podařilo snížit, místo dramatického závěru utkání však přišla čtvrtá branka Jaroměře. 


Reportáž

FOTO: Zápas Jaroměře s Kostelcem nabídl šance, ne však góly. Jaroměř rozhodla v rozstřelu


Během devadesátiminutové hrací doby si obě mužstva vytvořily gólové příležitosti, ty však i díky gólmanům zůstaly nevyužity. Jaroměřský gólman Michal Ondráček se předvedl i v rozstřelu, ve kterém zlikvidoval tři penalty a tu rozhodující sám proměnil. 


Reportáž

Jaroměř zužitkovala svoji převahu a porazila Lázně Bělohrad


Fotbalisté Jaroměře si během utkání vytvořili řadu vyložených šancí a řadu z nich nevyužili. Na první branky se proto čekalo téměř hodinu hry. Poté se začala prosazovat výhradně Jaroměř, která třemi góly rozhodla o svém vítězství. 


Reportáž

Jaroměř slaví první jarní výhru, porazila Nové Město


Jaroměřští fotbalisté skloubili svoji tradiční útočnou aktivitu s produktivním zakončením, a tak porazili Nové Město 3:1.


Reportáž

Hořická Jiskra odolala náporu Jaroměře a díky jedinému gólu zvítězila


Fotbalisté Jaroměře si během zápasu vypracovali množství šancí, i kvůli brankáři Žižkovi ale neskórovali. Jediným úspěšným střelcem zápasu byl hostující Pavel Kuneš, který rozhodl o výhře Hořic.


Reportáž

Jaroměř podruhé podlehla týmu ze spodku tabulky, prohrála s Provodovem


Víkendové kolo nabídlo výsledkovou obrodu týmů ze spodních pater tabulky. Na výhru Broumova a Dobrušky zareagoval i poslední Provodov, který porazil Jaroměř. 


Reportáž

Dobruška smazala manko a porazila Jaroměř


Po prvním poločase se do vedení dostali aktivnější hosté. Ve druhém poločase se Dobruška zlepšila a i díky dvěma zaváháním jaroměřského gólmana Jiřího Jašky otočila skóre na svoji stranu. 


Reportáž

Jaroměř otočila zápas s Kostelcem


Jaroměři se vstup do zápasu nevydařil a Kostelec se dostal do dvougólového vedení. Domácí se však nevzdali a třemi góly nakonec strhli skóre na svoji stranu.


Reportáž

Jaroměř porazila Provodov po penaltách


Z aktivního prvního poločasu si fotbalisté Jaroměře odnesli jen jednogólové vedení, o které ve druhé části hry přišli. O vítězi tak rozhodoval penaltový rozstřel, ve kterém Jaroměř podržel brankář Michal Ondráček. 


Reportáž

Jaroměř s přehledem zdolala Dobrušku


Úvodní zápas sezony se Jaroměři vydařil podle představ. Jaroměř zasypala svého soupeře útoky, ze které vyústily v sedmibrankový příděl.