Jaroměř s přehledem zdolala Dobrušku


0

Úvodní zápas sezony se Jaroměři vydařil podle představ. Jaroměř zasypala svého soupeře útoky, ze které vyústily v sedmibrankový příděl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné skóre

Jaroměř vstoupila do zápasu s Dobruškou ve velkém tempu a od začátku svého soupeře přehrávala. Domácí se do šancí dostávali od úvodních minut, Martin Knap ani Adam Horák ale nebyli ve svém zakončení úspěšní. V jedenácté minutě posunul Martin Knap balon do vápna Filipu Korenčíkovi, s jeho nedůrazným zakončením si ale brankář Marek Pěnička znovu věděl rady. O dvě minuty později se výrazněji osmělili i hosté. Marcel Majer udržel ve vápně míč proti dvěma obráncům Jaroměře, jeho přízemní zakončení ale dokázal domácí gólman Michal Ondráček nohou vyrazit na roh. První gólový okamžik přinesla čtrnáctá minuta. Domácí Martin Čenovský se přes tři obránce Dobrušky probojoval do pokutového území, kde ho při snaze o další kličku fauloval brankář Marek Pěnička. K nařízené penaltě se postavil sám faulovaný hráč, který střelou k levé tyči bez problémů otevřel skóre zápasu.

 

Jaroměř byla střelecky aktivnější, rány domácích hráčů však mnohdy postrádaly přesnost. Dobruška se tak stále držela ve hře a mohla hrozit z rychlých protiútoků. Další výraznou příležitost si domácí tým vypracoval v závěru prvního poločasu. Aktivního Martina Čenovského vyslal ve čtyřicáté třetí minutě do šance Jan Bano. Střelec prvního gólu si kličkou položil brankáře Pěničku, následná střela z úhlu ale rozvlnila pouze boční síť hostující branky. První poločas tak skončil vedením Jaroměře 1:0.

Jaroměř rozebírá soupeře

Jaroměř zlomila zápas hned na začátku druhé půle. Ve čtyřicáté deváté minutě udržel míč na pravé straně Filip Klouček, který následně přihrál do pokutového území Martinu Čenovskému. Ten sice napoprvé trefil pouze břevno hostující branku, z následné dorážky už se ale nemýlil a zvýšil na 2:0. V padesáté první minutě se střelec Martin Čenovský stylizoval do role nahrávače a přesnou přihrávkou vyzval ke skórování Filipa Korenčíka. Jaroměř si tak brzy po začátku druhého poločasu vybudovala pohodlný náskok, který ještě navyšovala.

 

V padesáté sedmé minutě se po přihrávce Adama Horáka před Markem Pěničkou znovu octl Martin Čenovský, domácí střelec kličkou obešel hostujícího gólmana a zakončením do odkryté branky upravil na 4:0. Situace Dobrušky se ještě zhoršila po hodině hry, kdy kvůli druhé žluté kartě opustil hřiště Patrik Hrabar. V šedesáté páté minutě vyrazil Marek Pěnička střelu Viléma Rupricha pouze k Janu Banovi, který nezištně přihrával před prázdnou branku Filipu Korenčíkovi, který pohodlně zvýšil na 5:0. O tři minuty později se Filip Korenčík stal druhým autorem hattricku. Martin Čenovský se po pravé straně dostal do vápna Dobrušky, odkud poslal přihrávku Filipu Korenčíkovi a nabíhající hráč Jaroměře nedal gólmanovi Pěničkovi šanci reagovat. V sedmdesáté čtvrté minutě zaznamenala Dobruška alespoň čestný zásah. Rozehrávky přímého kopu se ujal Jakub Mikušík a jeho rána vymetla levý horní roh domácí branky. Poslední slovo si ale vzali opět domácí. V sedmdesáté osmé minutě si po přihrávce Martina Kilevníka pohrál s bezmocným brankářem Pěničkou Jan Bano a zakončením do prázdné branky zvýšil na 7:1. Domácí mohli v závěru zápasu vstřelit i osmý gól, Martinu Kilevníkovi ale radost překazil Roman Čopík, který vykopl míč z brankové čáry. Jaroměř přesto zvítězila vysoko 7:1.

 



Ohlasy k zápasu



SK Dobruška
Milan Petřík - trenér SK Dobruška: Utkání se nám nepovedlo a zejména druhý poločas jsme odehráli tak naivně, že domácí kralovali a neomlouvá nás ani to, že jsme hráli o deseti hráčích.



Počet diváků: 238. Rozhodčí: Trejbal Adam - VOJTĚCH Lukáš, PEŠAVA Otakar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.