1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř porazila Provodov po penaltách


Branky


0

Z aktivního prvního poločasu si fotbalisté Jaroměře odnesli jen jednogólové vedení, o které ve druhé části hry přišli. O vítězi tak rozhodoval penaltový rozstřel, ve kterém Jaroměř podržel brankář Michal Ondráček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Jaroměř jde do těsného vedení

Fotbalisté Jaroměře vstoupili do zápasu s Provodovem aktivně. Už ve čtvrté minutě se po přihrávce Martina Kilevníka dostal do šance Martin Čenovský, ten ale v dobré příležitosti minul branku Libora Vacha. O několik minut později se do samostatného úniku dostal hostující Martin Knap, v rozhodující chvíli si ale míč ukopl, a překazil tak sám sobě zakončení. V další šanci se Martin Knap octl v osmnácté minutě, jeho střelu ale vykopl pohotový gólman Libor Vacho. Gólové radosti se hosté nakonec dočkali ve dvacáté druhé minutě. Aktivní Martin Knap se probojoval do pokutového území Provodova a přihrávkou pod sebe oslovil Martina Kilevníka. Ten zamířil přesně a střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu. Jaroměř do konce prvního poločasu ještě několikrát prověřila domácího gólmana, Libor Vacho už však za svá záda další balon nepustil. Poločas tak skončil vedením aktivní Jaroměře 0:1. 

Provodov srovnal krok i skóre

Druhý poločas se nesl v bojovném duchu. Jaroměř si sice nadále udržovala optickou převahu, domácí obrana ale ke svému soupeři přistupovala včas, a hosté tak v útoku neměli takovou volnost jako v prvním poločase. V sedmdesáté třetí minutě mohla Jaroměř své vedení navýšit, když byl v pokutovém území Provodova faulován Martin Čenovský. K penaltě se postavil Martin Kilevník, jaroměřský hráč ale minul branku, a skóre se tak neměnilo. O dvě minuty rozehrávali domácí standardní situaci. Střela z přímého kopu nemířila na jaroměřského gólmana Michala Ondráčka, dostala se ale ke Kamilu Belákovi, který bez přípravy poslal míč do sítě a vyrovnal. V závěru chtěli Jaroměřští strhnout skóre opět na svoji stranu, své šance ale hosté nevyužili, a zápas tak po devadesáti minutách skončil remízou 1:1.

 

Penaltový rozstřel otevřel proměněnou penaltou provodovský Libor Vacho. Na jeho branku odpověděl jaroměřský Martin Čenovský, který panenkovským dloubákem vyrovnal. V následujících sériích chytil jaroměřský gólman Michal Ondráček dvě penalty domácích, zatímco domácí Libor Vacho kryl jeden pokus hostů. Jaroměř tak zvítězila v penaltovém rozstřelu 3:4 a z Provodova odjela z dvoubodovým ziskem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: V dnešním zápase jsme získali jeden bod díky našemu gólmanovi. Hosté nás první poločas přehrávali a zaslouženě vedli 1:0. Ve druhé půli se hra vyrovnala a vyrovnali jsme. Penalty jsme opět nezvládli.Velkou pochvalu zaslouží trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
L. Vacho [-] - J. Chmelík [-] , J. Kulhánek [-] , K. Belák [-] , P. Kratěna [-] - M. Srkal [-] , L. Khun [-] (63. T. Fiedler [-] ) , M. Rojšl [-] , O. Nejman [-] , R. Goll [-] (70. L. Nožka [-] ) - J. Polák [-] (88. D. Bogusz [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - F. Klouček [-] , M. Čenovský [-] , V. Ruprich [-] , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Kilevník [-] , L. Müller [-] (65. L. Rejchrt [-] ) , A. Horák [-] , M. Knap [-]

ŽK: 12. R. Goll , 59. J. Polák , 71. J. Chmelík , 74. M. Srkal - 35. V. Ruprich , 53. A. Horák , 64. J. Bano , 64. M. Michálek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Bačo Ondřej - ŠLEZINGR Lukáš, KRUCKÝ Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.