Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř otočila zápas s Kostelcem


Branky


0

Jaroměři se vstup do zápasu nevydařil a Kostelec se dostal do dvougólového vedení. Domácí se však nevzdali a třemi góly nakonec strhli skóre na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová přetahovaná

Vstup do zápasu vyšel lépe kosteleckým fotbalistům, kteří díky centrovaným balonům ze hry i standardních situací způsobovali závary ve vápně Jaroměře. Za svoji aktivní hru byli hosté odměněni ve dvacáté minutě. Kostelečtí dlouhým balonem přenesli hru na levou stranu, odkud poslali centr do pokutového území domácích. Aleš Hašek sklepl hlavou míč na volného Michala Kloudu, který z bezprostřední blízkosti překonal jaroměřského gólmana Michala Ondráčka. O sedm minut později bylo hostům ještě veseleji. Střídající Matěj Novák dostal po svém dvouminutovém pobytu na hřišti přihrávku za jaroměřskou obranu. Novák postupoval sám proti domácí brance, nezaváhal a přesným zakončením na vzdálenější tyč upravil na 0:2.

 

Dvougólové manko bylo pro domácí dostatečným impulzem a ještě do konce první půle se Jaroměři podařilo srovnat. Ve čtyřicáté minutě se po pravé straně vřítil do pokutového území Kostelce Filip Klouček, který přízemním centrem vyzval ke skórování Adama Horáka. Kontaktní branka povzbudila domácí fotbalisty, kterým se o dvě minuty později podařilo vyrovnat. Jan Bano přihrál středem hřiště na Filipa Korenčíka, který se tak dostal za hostující obranu a přesným zakončením mezi nohama gólmana Jana Rolejčka vyrovnal na poločasových 2:2. 

Jaroměř rozhoduje

Jaroměři se na začátku druhého poločasu podařilo navázat na gólový závěr předchozí půle. Domácí se usadili před vápnem Kostelce, Martin Knap na pravé straně udržel míč proti dvěma obráncům hostů a jemným centrem poslal míč do vápna. Tam se k balonu dostal Filip Korenčík, který akrobatickým zakončením přes hlavu otočil skóre zápas a poslal Jaroměř do vedení 3:2.

 

Za tohoto stavu si domácí vytvořili herní převahu, ze které však čtvrtý gól nevytěžili. V závěrečné dvacetiminutovce ucítili svoji šanci znovu hosté, hlavička Michala Kloudy však mířila do středu branky, kde byl připravený gólman Ondráček. Pět minut před koncem se k odraženému míči v pokutovém území Jaroměře dostal kostelecký Jan Mlynář, jeho prudká rána se ale mezi tři tyče domácí branky nevešla. O pár minut později se v nadějné šanci znovu octl Michal Klouda, v rozhodující chvíli ho však zradila stabilita, kostelecký hráč podklouzl, a jeho zakončení proto mířilo mimo. V závěru mohli domácí pojistit své vedení, ani jim však další branka nebyla souzena. Zápas tak skončil těsnou výhrou Jaroměře 3:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: Dnes jsme měli špatný vstup do zápasu a po třiceti minutách jsme zaslouženě prohrávali. Ve čtyřicáté minutě se nám povedla pěkná akce po pravé straně a Horák snížil, a hned minutu nato bylo vyrovnáno. Vstup do druhého poločasu byl z naší strany o mnoho lepší a otočili jsme zápas v náš prospěch. Závěr zápasu jsme v úmorném vedru ubojovali silou vůle, za což bych chtěl klukům poděkovat a smeknout před nimi.




Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] (46. D. Valášek [-] ) , F. Klouček [-] , M. Čenovský [-] (75. O. Častvaj [-] ) , M. Knap [-] , V. Ruprich [-] , J. Bano [-] , J. Holub [-] , M. Kilevník [-] (63. L. Böhm [-] ) , L. Müller [-] (82. L. Emlar [-] ) , F. Korenčík [-]

FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , M. Klouda [-] , M. Cvejn [-] (25. M. Novák [-] ) , J. Kvasnička [-] (57. L. Plocek [-] ) , D. Krupka [-] (69. D. Marek [-] ) , L. Říha [-] , L. Šrámek [-] , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , J. Mlynář [-]

ŽK: 62. J. Bano , 80. O. Častvaj , 89. M. Ondráček - 38. L. Říha , 56. J. Mlynář , 62. D. Krupka .
Počet diváků: 258. Rozhodčí: Dujsík Ing. Martin - BAČO Ondřej, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.