Kristýna Benešová

Reportáž

Vstiš nadále hledá formu


Na podzim suverénní Vstiš se na jaře hledá a podává nevyrovnané výkony. Z úvodních čtyř kol získala pouze čtyři body a chtěla tak proti Merklínu se vrátit zpět do formy. Naopak hosté mají na jaře poměrně slušnou formu a získali už osm bodů a utekli tak pásmu sestupu. 


Reportáž

Zasloužená remíza v Poříčí


Poříčí si v minulém kole připsalo první jarní výhru a proti Vstiši si věřilo na další tři body. Hosté naopak v minulém kole senzačně selhali v Dnešicích a tak mají co napravovat. 


Reportáž

Letiny výrazně potrápily favorita


Vstiš si úvodní kolo jarní části nezahrála, protože zápas v Losiné byl kvůli terénu odložen. Letiny naopak pod novým trenérem splnily povinnost a porazily Dnešice. Úvodní duel těchto celků skončil těsnou výhrou Vstiše 2:1. V tomto zápase byl za favorita opět považován celek Družstevníku. Utkání ovšem nabídlo zajímavou zápletku a drama až do konce. 


Reportáž

Vstiš dokázala skolit Žinkovy!


Oba celky se před vzájemným duelem nacházely na opačném pólu tabulky, ovšem domácí dokázali favorita duelu nejtěsnějším možným rozdílem skolit.

 


Reportáž

Boj o střed tabulky dopadl lépe pro hostující Blovice


Domácí Vstiš na svém hřišti přivítala Blovice, které chtěly navázat na minulé kolo, když konečně na jaře získaly body. Vstiš je na tom ještě hůř a na první jarní body stále čeká


Reportáž

Tři body pro domácí Lužany


Vstiš prodlužuje svoje trápení a v jarní části je stále bez bodu. Domácí Lužany zápas odmakaly a dovedly zápas k vítězství.


Reportáž

Pět branek ve Vstiši


Boj o střed tabulky dopadl lépe pro hostující Radkovice, které vezou tři body ze hřiště ve Vstiši


Reportáž

O výsledku rozhodl první poločas


Aktuálně poslední tým v tabulce Dvorec zahájil jarní část na výbornou a konečně vyhrál. Zahájil tak stíhací jízdu o udržení v okresním přeboru.