3:2p.
(1:1)
32. O. Vodička
53. T. Krejčí (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza v Poříčí


Branky


39. V. Novotný , 50. L. Hroněk - 32. O. Vodička , 53. T. Krejčí (p.)
0

Poříčí si v minulém kole připsalo první jarní výhru a proti Vstiši si věřilo na další tři body. Hosté naopak v minulém kole senzačně selhali v Dnešicích a tak mají co napravovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahozená penalta

Zápas byl od prvotních minut hodně ofenzivní a oba týmy se soustředily spíše na útok než na bránění. První zajímavější okamžik přišel zhruba po dvaceti minutách. Domácí zahrávali spornou penaltu, ale proměnit jí nedokázali. V 32. minutě se hosté dostali do protiútoku, Ondřej Vodička si narazil se spoluhráčem a prostřelil brankáře. 0:1. Poříčí ale vedoucí branka nezaskočila a podařilo se mu vzápětí vyrovnat. Postaral se o to Vojtěch Novotný. Do konce poločasu už se žádný z týmů nedokázal prosadit. 

Druhý poločas

Úvod druhého poločasu byl hodně ofenzivní u obou stran. V 50. minutě se po standartní situaci dostal k balonu Lukáš Hroněk a poslal jej za záda Košana. 2:1. Stejně jako v prvním poločase na sebe nenechala odpověď druhého týmu dlouho čekat. V 53. minutě byl ve vápně faulován Petr Švec a sudí odpískal penaltu i na druhé straně. Exekuci si vzal na starost hostující kapitán Tomáš Krejčí a vyrovnal stav utkání. V dalších minutách si domácí i hosté vytvořili několik příležitostí na změnu stavu ve svůj prospěch. Prantner i Košan však byli pozorní a znovu neinkasovali. Zápas tak dospěl do penalt. 

Druhý bod zůstává doma

V penaltové loterii měli domácí přesnější mušku a dokázali proměnit o jednu penaltu víc. Druhý bod tak bere Poříčí. 



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí (kapitán TJ Družstevník Vstiš): "Odehráli jsme po dlouhé době slušný zápas. Utkání mělo dobrou kvalitu a remíza tomu asi odpovídá, ale spíše 5:5 než 2:2. Bod bereme."



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí B
M. Prantner [-] - M. Bláha [-] , J. Pelc [-] , M. Krejčí [-] (46. K. Fehierpataky [-] ) , V. Novotný [-] , J. Tupý [-] , J. Louda [-] , M. Hofman [-] , D. Hulec [-] (56. R. Vaidiš [-] ) , K. Kalista [-] , L. Hroněk [-] (87. S. Hefert [-] )

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - P. Purdeš [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , P. Polívka [-] , J. Pyrgal [-] , M. Švec [-] , T. Maday [-] , O. Vodička [-]

ŽK: 13. K. Kalista , 67. M. Hofman - 40. T. Krejčí , 63. O. Vodička , 82. A. Ježek .
Hráči zápasu: T. Krejčí .
Místo: Spálené Poříčí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lažánek Karel - KARAS Jakub (N), ŠVEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.