R. Soušek 5.
T. Kutka 45. (p.)
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body pro domácí Lužany


Branky


5. R. Soušek , 45. T. Kutka (p.) - 15. M. Korčík
0

Vstiš prodlužuje svoje trápení a v jarní části je stále bez bodu. Domácí Lužany zápas odmakaly a dovedly zápas k vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre už v páté minutě

Souboj týmů ze spodní poloviny tabulky sliboval bojovné utkání. Od první minuty se hrstka diváků nenudila, když padl gól hned v 5. minutě o který se postaral domácí Rostislav Souček, který se prosadil ze standartní situace svého týmu 1:0. Hosté nechtěli dát kůži zadarmo a vytvořili si tlak, který se jim podařilo proměnit v tížený gol, který dal Martin Korčík, který šťastně srovnal stav zápasu na 1:1. Když už to vypadlo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, tak z rychlého protiútoku se domácí dostali až do vápna hostů a jeden z hráčů byl ve vápně faulován, rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K pokutovému kopu se postavil Tomáš Kutka, který se nemýlil a poslal tak svůj tým podruhé v zápase do vedení 2:1. Do konce poločasu už se nic nestalo a tak první půli vyhráli domácí.

Druhý poločas bez gólu

Ve druhém poločase už se domácí zaměřili spíše na obranu a čekali s čím přijdou hosté. Hostující Vstiš začal být více aktivnější ve hře dopředu, ale žádnou velkou šanci se ji nedařilo vytvořit. Rozhodčí zápas hodně kouskoval a hostům se tak nedařilo vytvořit potřebný tlak, aby zápas gólově vyrovnali. Do konce zápasu tak gól nepadl a domácí Lužany se mohli radovat s vydřených tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus: "V úvodu utkání jsme byli lepším týmem a měli několik šancí, které vyústily ve vedení. Po centru se z voleje hezky prosadil obránce Soušek a po cca 10 minutách hosté šťastně vyrovnali. Ve 45 minutě po rychlé akci fauloval hostující obránce M. Ratha a Tomáš Kutka ranou upravil skóre na 2:1. V závěru se hosté snažili vyrovnat, ale dokázali jsme udržet důležité vítězství..."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička: „Zápas moc fotbalové krásy nepobral, dostali jsme rychlý gól po standardní situaci, na který jsme ještě dokázali odpovědět, ale bohužel po jednom z brejků náš obránce fauloval ve vápně a dostali jsme gól z penalty. Ve druhém poločase si rozhodčí našel vždy něco, čím náš útok zastavil a do ničeho nás nepustil, fotbal už nějaký čas hraji, ale něco takového jsem dlouho nezažil…“



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - R. Soušek [-] , T. Kutka [-] (90. P. Pecháček [-] ) , M. Rath [-] (46. M. Toma [-] ) , L. Janeček [-] , S. Tisot [-] (77. J. Běl [-] ) , J. Grassl [-] , M. Havránek [-] , J. Linhart [-] (46. M. Frána [-] ) , J. Pecl [-] , M. Dietl [-] (61. P. Hodan [-] )

TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - P. Švec [-] , M. Korčík [-] , A. Ježek [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , R. Švec [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] (54. D. Malý [-] ) , T. Maday [-] , J. Pyrgal [-]

ŽK: 36. M. Dietl - 71. D. Malý , 71. T. Krejčí , 84. T. Maday .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.