2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 14:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš nadále hledá formu


Branky


0

Na podzim suverénní Vstiš se na jaře hledá a podává nevyrovnané výkony. Z úvodních čtyř kol získala pouze čtyři body a chtěla tak proti Merklínu se vrátit zpět do formy. Naopak hosté mají na jaře poměrně slušnou formu a získali už osm bodů a utekli tak pásmu sestupu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha hostů

První poločas byl lepší z hostující strany a to hlavně díky silnému větru, který fotbalu příliš nepřál. Nebylo k vidění příliš šancí ani na jedné straně. Když už se nějaký tým do zakončení dostal šlo o nepřesnou střelu. Na první gól se tak čekalo až do 28. minuty. Střelu jednoho z hráčů hostí golman vyrazil pouze k nohám Jaromíra Lišky, který nehamounil a míč předložil Voráčkovi před úplně prázdnou branku a ten už neměl problém poslat míč do sítě. Následovala ještě veliká šance domácích, ale opět střelce zradila koncovka. Poločas skončil 0:1. 

Hrdina nebo ne?

Druhý poločas byl opačný o proti prvnímu, domácí dokázali taktéž využít povětrnostních podmínek a přehrávali Merklín. V 58. minutě přišel nepřehledný okamžik ve vápně hostů. Míč se po několik odrazech dostal až k brankové čáře, odkud ho stoper hostů vykopl ven. Podle domácích byl míč jasně za čárou, podle hostů pouze na čáře. Nicméně rozhodčí nechal pokračovat v akci a až poté, co míč opustil hřiště se šel domluvit s pomezním Janem Andrlem. Ten podle svého nejlepšího vědomí a svědomí poradil rozhodčímu branku uznat. Sudí tak dodatečně gól uznal. Autorem gólu byl označen Pavel Purdeš. Ve zbytku utkání měli domácí převahu avšak pokračovali v mizerné koncovce a další gól už vsítit nedokázali. Zápas tak dospěl k penaltám. 

Bod navíc pro Vstiš

V penaltovém rozstřelu měli lepší mušku domácí střelci a připsali si tak bonusový bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Tomáš Krejčí (kapitán TJ Družstevník Vstiš): "První poločas byl lepší soupeř. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a hosty zatlačili. Ale nedali jsme tutové šance. Zápas měl skončit 5:1 a ne se trápit až na penalty. Velké uznání patří hostujícímu pomeznímu, který se zachoval v duchu fair play."

TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha (předseda TJ Sokol Merklín): "V prvním poločase jsme hráli po větru a to nám asi pomohlo přehrát soupeře a dostat se do vedení. V druhém poločase využili domácí větru a byli o něco lepší, ale v koncovce jalový. Pak přišel inkriminovaný okamžik, kdy náš pomezní, ačkoliv to nemohl vůbec vidět poradil sudímu, že míč byl celým objemem za čárou. Takovýto gól rozhodl o tom, že zápas skončil remízou. Nicméně před zápasem bychom bod brali."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
M. Košan [-] - P. Polívka [-] , P. Purdeš [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , J. Pyrgal [-] , M. Švec [-] (81. J. Kraus [-] ) , T. Maday [-] , O. Vodička [-]

TJ Sokol Merklín B
D. Regner [-] - M. Voráček [-] (46. D. Tesárek [-] ) , S. Špirk [-] , T. Bešta [-] , J. Liška [-] , P. Štádler [-] , K. Kubát [-] , D. Marek [-] , J. Brejcha [-] , Z. Bešta [-] , S. Žižka [-]

ŽK: 53. D. Marek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - HŘEBEC Václav (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.