Tomáš Kinter

Reportáž

FOTO: Janov dlouho vzdoroval, ale vítěznou sérii Lubné neukončil


Janov - Domácí na svém hřišti přivítali dosud stoprocentně bodující Lubnou, která má našlápnuto na výhru v soutěži. Janov nezažil úplně povedený vstup do sezony, což chtěl v tomto zápase odčinit. Dlouho se o to pokoušel, nakonec to ale Lubná urvala.


Reportáž

FOTO: Postupující ze IV. třídy zdolal sestupujícího z nejvyšší okresní soutěže


Šanov - Duel mezi nováčky soutěže. Celek postupující z nejnižší okresní soutěže proti sestupujícímu z té nejvyšší. Favoritem byl mladý tým Janova, který ovšem v Šanově narazil.


Reportáž

FOTO: Konečně jsme protrhli střeleckou smůlu, radovali se domácí


Janov - Janovu start do soutěže nevyšel podle představ. Minulý zápas to nevyšlo v Roztokách, nyní ideální soupeř doma. Čistá nemá ani bod a jinak tomu není ani po tomto zápase, ve kterém nevstřelila ani branku z nabídnuté penalty a odjížděla tak s prázdnou.


Reportáž

FOTO: Fotbal se hraje na góly a ne na krásu, na což opět Janov doplatil


Roztoky - Janov předvádí pohledný fotbal, ale dává hrozně málo branek. To chtěli hosté zlomit v Roztokách, kde je nečekalo nic jednoduchého. Mladý tým Roztok se chytl výhrou v Chrášťanech a nyní tři body z venku potvrdil doma proti Janovu.


Reportáž

FOTO: Herní převaha Janovu gól nepřinesla, bezbrankový zápas tak rozhodovaly penalty


Janov - Oba celky měly před zápasem stejný bodový zisk. Janov byl přesto favoritem, čemuž odpovídal i průběh zápasu, jen ten gól ne a ne přijít. Výsledkem byla bezbranková remíza, kterou přeměnili domácí ve dva body po pokutových kopech.


Reportáž

FOTO: Chrášťany udělaly radost domácím divákům, odnesl to Janov


Chrášťany - V minulém kole utrpěly Chrášťany porážku v Oráčově, jejich soupeř z Janova nezvládl domácí zápas s Pustověty. Oba týmy tak chtěly zvítězit, což se nakonec povedlo domácím.


Reportáž

FOTO: Pustověty vezou z Janova výhru


Janov - Nelehké utkání čekalo Pustověty v Janově, kde se chce místní celek posunout zpátky do nejvyšší okresní soutěže. Janov do sezóny vykročil dobře, to samé platí i o soupeři. Po tomto zápase si druhou výhru v soutěži připisují Pustověty.


Reportáž

FOTO: Janov vykročil za návratem do okresu výhrou, ale neměl to v Oráčově vůbec jednoduché!


Oráčov - Na jedné straně euforie domácích z postupu, na druhé nutnost rychle se oklepat z nepodařené sezóny v okresním přeboru. Oba týmy se sešly v prvním kole III. třídy jako nováčkové, favorit byl ale jasný. Více se věřilo Janovu, který se netají cílem okamžitého návratu do nejvyšší okresní soutěže.


Článek

Padesáté výročí založení klubu Sokol Janov z.s.

06.06.2017 20:09 0
V sobotu dne 24. 6. 2017 se bude konat celodenní kulturní a sportovní akce k příležitosti padesátého výročí založení klubu Sokola Janov.
Reportáž

FOTO: Chmelaři v deseti dokázali zvítězit


Janov - Na specifické hřiště Janova zavítaly Mutějovice, které šly do zápasu jako favorit. Janov si na domácí půdě vytvořil pouze jedinou šanci, ze které branka nepadla. Hosté přijeli pouze v deseti lidech, ale i to jim stačilo ke konečné výhře.


Reportáž

Penaltový rozstřel se protáhl na deset sérií


Přestože se sešly celky z opačných konců tabulky, utkání přineslo vyrovnaný souboj. O vítězi nakonec rozhodl penaltový rozstřel.


Reportáž

I přes vlažný začátek Ohnivec utkání nakonec jednoznačně ovládl. Janov může litovat neproměněných šancí.


Papírový favorit utkání v úvodu svoji roli vůbec nenaplňoval. Hostující Janov si v první čtvrthodince hry vytvořil několik vyložených šancí a šel i do překvapivého vedení.


Reportáž

Tentokrát příjemné starosti pro trenéra Olešné


Do Janova se zadařilo olešenskému celku přijet s osmnácti hráči. Trenér hostů Miloslav Doležal, tak byl spokojený nejen s výkonem svých svěřenců, ale i s tím, že se poprvé na podzim vůbec sešli, což následně vyneslo i tři body.


Reportáž

Díky sporné penaltě slaví Mutějovice první body v sezóně


Mutějovice nad Janovem dvakrát vedly, hosté ale dokázali dvakrát vyrovnat, pokaždé Petákem. Rozhodla tak 74. minuta a prapodivný pokutový kop, který proměnil nejlepší hráč na hřišti, Lukáš Roubík.


Reportáž

Dvougólový Husák přemohl Janov


Vyrovnáné utkání dotáhl ke tříbodovému zisku nováček okresního přeboru Sokol Kroučová. Svůj vstup do soutěže tak ozdobil druhým vítězstvím v prvních třech kolech.


Reportáž

Mizerná koncovka stála Janov body


Kolešovice vykročily do nové sezóny vítězně. Naopak pro Janov byl úvodní zápas pokračováním loňského střeleckého trápení, které tak nebere konce.


Reportáž

Špatná koncovka Janova se opět projevila


V Jesenici přivítali tým Sokol Janov, nepohostili ho však body, ty zůstaly na domácí půdě. Hostům se nezadařilo proměnit ani jednu šanci a podle toho vypadal i výsledek.


Reportáž

Lišany opět potvrdily, že penalty jsou jejich silnou stránkou a mají dva vytoužené body pro záchranu


Brzké vedení domácích se Janovu podařilo stáhnout až v poslední desetiminutovce. Pokutové kopy však opět skončily ve prospěch Lišan.


Reportáž

Tři slepené góly Olympie v závěru poločasu rozhodly o bodech


Slabší koncentrace v závěru prvního poločasu se domácímu Janovu škaredě vymstila. Po třech slepených gólech v rozmezí sedmi minut bylo o osudu utkání proti vedoucí Olympii prakticky rozhodnuto.


Reportáž

Góly padaly pouze na začátku utkání


Se Lvem se přijelo porvat mužstvo Janova. I přes gólový začátek hostů nakonec více než dva góly nepadly.