I přes vlažný začátek Ohnivec utkání nakonec jednoznačně ovládl. Janov může litovat neproměněných šancí.


Branky


18. P. Šnídl , 25. P. Šnídl , 29. P. Šnídl , 83. J. Urban , 88. D. Jun , 90. J. Šnídl - 14. M. Peták
0

Papírový favorit utkání v úvodu svoji roli vůbec nenaplňoval. Hostující Janov si v první čtvrthodince hry vytvořil několik vyložených šancí a šel i do překvapivého vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči Ohnivce v první patnáctiminutovce vůbec nepřipomínali součástky dobře promazaného stroje, který doposud válcoval jednoho soupeře za druhým.  

 

Naopak to byl Janov, který hral nebojácně a měl i vyložené šance. Jenže v gól přetavil ke svojí škodě jen chybu brankáře Abraháma ze čtrnácté minuty, kdy se prosadil Peták.

 

"Soupeř nás evidentně podcenil a kdybychom v patnácté minutě vedli 3:0, nikdo z přihlížejících by se nemohl divit," litoval aktivního vstupu do utkání Tomáš Kinter z Janova.  

 

Z vedení se hosté radovali pouhé čtyři minuty, než začal úřadovat Petr Šnídl. V rozmezí deseti minut zaznamena čistí hattrick a půl hodiny od úvodního hvizdu svítilo na výsledkové tabuli 3:1 pro domácí. Ofenzivní eso ukázalo hostujícím fotbalistům, jak se trestají chyby v obraně. Počínal si o poznání efektivněji, než předtím celý janovský útok.

 

V druhém poločasu se skóre dlouho neměnilo jen kvůli brankáři Kopáčkovi, který výbornými zákroky držel ukazatel stále na stejném stavu.  Jenže jeho spoluhráčům, běhájícím více bez balonu, než při vlastních kombinácích, došel v závěru dech. Ani zkušený gólman už pak neodvrátil další branky v janovské síti.

 

V 83. minutě vstřelil čtvrtou branku domácích Urban a o pět minut později ho napodobil spoluhráč Jun. Gólové představení Šnídlů v nedělním utkání pak ještě vylepšil bratr třígólového Petra, Josef, který uzavřel v poslední minutě na konečných 6:1. 

 

Městečko si po výsoké výhře uživá tříbodového náskoku v čele tabulky před pronásledovatelem z Kněževse. Ten si odvezl z Olešné sedm branek.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Janov
Tomáš Kinter: "Škoda promarněných šancí našich hráčů z počátku zápasu. Ve druhé půlce jsme vydrželi díky Kopáčkovi neinkasovat až do samého závěru, pak nám bohužel došly síly a v posledních sedmi minutách jsme třikrát inkasovali. Soupeři gratuluji k zaslouženým třem bodům a zároveň bych si dovolil vyzdvihnout výkon hlavního sudího Špidry, kterým svým přehledem a citem ke hře výrazně přispěl ke klidnému průběhu utkání."



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Špidra Marek - HAMOUZ Jiří (N), PATERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.