Špatná koncovka Janova se opět projevila


Branky


25. D. Jeníček , 56. D. Brda , 76. D. Brda
1

V Jesenici přivítali tým Sokol Janov, nepohostili ho však body, ty zůstaly na domácí půdě. Hostům se nezadařilo proměnit ani jednu šanci a podle toho vypadal i výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice začala hrozit již ve 3. minutě, kdy Kotek střílel na vzdálenější tyč janovské branky, ale střela neměla gólové parametry, jelikož mířila vedle. V 11. minutě mohl rozjásat domácí fanoušky D.Brda, který se na velkém vápně otočil s míčem, ale nezamířil přesně. Ve 25. minutě předvedla Jesenice učebnicovou kombinaci. S. Pfejfer našel ideální přihrávkou nabíhajícího Brdu, který si potáhl míč před branku a vybídl ke skórování do prázdné brány Jeníčka 1:0. Ve 30. minutě mohlo být skóre vyrovnané, ale Sajner po samostatném nájezdu na Řehoře gól nedal. Jeho pokus bravurně Řehoř vytáhl nad svojí branku. Ve 35. minutě měl Janov další příležitost, kdy Konvalinka centroval na Sajnera, ten střílel těsně vedle Řehořovy branky.  Ve 39. minutě se po rohu odrazil míč k Altmanovi, který našel Horvátha, ten ale střílel jen mimo branku.

Ve druhém poločase začala opět lépe Jesenice. V 56. minutě našel J.Pfejfer na vápně krásnou přihrávkou Brdu, který prudkou střelou nedal Kopáčkovi šanci 2:0. V 62. minutě opět vybízel J.Pfejfer ke skórování Fialu, ten ale zakončil do boční sítě. Definitivní tečku zápasu určil gól Brdy v 76.minutě. Tento gól přinesl do jesenických řad klid a hráčům Janova sebral šanci na nějaký ten bodový zisk. Jesenice tak na závěr sezóny porazila Janov 3:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Jesenice
Bedřich Bočánek: "Krásný konec sezóny! Soupeře jsme k ničemu nepustili a zaslouženě zvítězili s nulou pro našeho gólmana Vojtu Řehoře! Spokojenost s uplynulou sezonou a 5. místem v tabulce."

Sokol Janov
Tomáš Kinter: Naši hráči v posledním zápase sezóny nevykročili ze svého stínu a ačkoliv jsme předvedli jeden z těch lepších výkonů bohužel se opět potvrdila naše střelecká nemohoucnost. Během prvního poločasu jsme mohli několikrát vyrovnat, šance na to rozhodně byly. Koncovka je naší největší slabinou, na jaře se nám podařilo vsítit pouze 9 branek a nemít „nahráno“ z podzimní části soutěže potáceli bychom se na chvostu tabulky. Díky dobře organizované obrané hře a perfektním výkonům brankáře se nám ale podařilo udržet střed tabulky a tím i setrvání v nejvyšší okresní soutěži.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TICHÝ Martin, BERAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 6. 2016 10:13
Pro Janovské fanoušky a hráče, společná fotka ve velkém rozlišení:
http://www.superskoda.com/images/DSC06322.JPG