HISENSE Hráčem 20. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 30.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Filip Vala

77%

Mladý 18-letý odchovanec opavského fotbalu sbírá své první cenné zkušenosti v mužském fotbale. Svým talentem a schopnostmi zaujal chlebičovský trenérský štáb, který si jej vytipoval do svých řad. Filip Vala v letošní mistrovské sezóně hájí barvy chlebičovské Viktorky, kde si vydobil místo v základní sestavě. Fanoušci jej mohou vidět hrát na pozici útočníka, kde se neúnavnou dřinou aktivně zapojuje do zakončení, ale i přípravy branek pro své spoluhráče. Naposledy se o tom mohli přesvědčit soupeři ze Staré Bělé. V letošní sezóně se mladý forvard již 6x zapsal do střelecké listiny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Šimon Krpec 13%
3. Marek Pekárek 3%


0

I v průběhu tohoto týdne proběhlo hlasování fanoušků, kteří vybírali svého favorita v anketě o Hráče týdne. Vítězem šestého jarního kola se se ziskem 77 % všech hlasů stal chlebičovský útočník Filip Vala, který jedním gólem a jednou asistencí pomohl zdolat na jaře neporazitelnou Starou Bělou. Na druhém místě se s 13 % všech hlasů umístil kozlovický bek Šimon Krpec, který zodpovědným výkonem pomohl svému týmu dobýt ludgeřovickou pevnost. Bronzové umístění si za zisk 3 % hlasů vysloužil kozmický stoper Lukáš Lesniak, který opět režíroval obranný val neprostupné kozmické obrany. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.