HISENSE Hráčem 19. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 23.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Kryštof Surovec

58%

Kryštof Surovec si v průběhu jara za své výkony vybojoval u trenéra Lišaníka důvěru a především místo v základní sestavě. Sám starobělský bek se mu za to odvděčuje spolehlivými výkony na trávníku. Svůj výkon v sobotním duelu proti Albrechticím navíc šestadvacetiletý zkušený obránce okořenil i jednou vstřelenou brankou, kterou dopomohl k zisku třech bodů. Ovšem jenom samotná trefa nebyla tím jediným měřítkem, kterým si Kryštof Surovec získal nominaci do sestavy od svého trenéra. Byla to velmi poctivá hra dozadu, kdy účinně dopomohl eliminovat soupeřovy útočníky a nedovolil jim větší ohrožování vlastní brány. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Janás 18%
3. Miroslav Bednář 8%


0

Uběhl další týden a máme tady opět další výsledky hlasování fanoušků, kteří vybírali svého favorita v anketě o Hráče týdne. Jelikož se do sestavy kola dostali opět zástupci ostravského týmu ze Staré Bělé, tak asi nikoho nepřekvapí, kdo tuto anketu jasně opanoval. Ano, byl to opět hráč zelenobílé ekipy ze Staré Bělé. Tentokrát se z prvenství radoval stoper Kryštof Surovec, který si za svůj výkon proti Albrechticím vyhlasoval slušných 58% všech hlasů. Na druhém místě se s pěkným výsledkem 18% ocitl novic v sestavě nováčka Kozlovic, další obránce Pavel Janás. Ten předčil svého kolegu z týmu Miroslava Bednáře, který si za dvě parádní trefy do šibenice vydobil bronzovou příčku za 8% získaných hlasů. 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.