Hráčem 4. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 01.09.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Hála

51%

Relativně mladý záložník Jakub HÁLA hájící barvy TJ Sokolu Žabovřesky se ve 4. kole OP zařadil mezi dvougólové střelce a tím si vysloužil nominaci do sestavy kola. Po sečtení hlasů se ukázalo, že jeho výkon ze hřiště SK Úsilného, kde byl jednou z hlavních postav vysokého vítězství, jej katapultoval na stupně nejvyšší a stal se nejlepším Hráčem kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Hoffmann 16%
3. David Keřka 8%


0

Po odehraném 4. kole OP na Českobudějovicku proběhlo o něco vyrovnanější hlasování než-li v předchozím týdnu při volbě Hráče kola. Na 3. místě se tentokrát umístil hráč, který většinu hrací doby v loňské sezóně strávil na brankové čáře a vůbec si nevedl špatně. Je jím David KEŘKA ( Rudolfov "B" ), který tentokrát naskočil v útoku mladé rudolfovské rezervy a 2 góly dokázal, že ani na opačném pólu hřiště mu to není cizí. Na 2. místě se po sečtení hlasů umístil střelec Petr HOFFMANN ( SK Dobrá Voda ), jenž se také dokázal 2 krát prosadit do sítě Borovan. Vítězství a 1. místo jste přisoudili hráči záložní řady Jakubovi HÁLOVI ( TJ Sokol Žabovřesky ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.