Hráčem 26. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 16.06.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Hruška

52%

Posledním Hráčem kola OP Českobudějovicka v sezóně 2018/2019 se díky vašim hlasům stal podruhé za sebou a potřetí celkově v sezóně ofenzivní hráč TJ Sokol Neplachov. Je jím kdo jiný než Jaroslav HRUŠKA, který tak symbolicky uzavřel celkově úspěšnou sezónu svých individuálních výkonů a hlavně veleúspěšnou sezónu svého mužstva, které v konečném zúčtování hlavně po vydařeném jaru obsadilo zasloužené 2. místo v tabulce a vykopalo si tak postup do I.B třídy vzhledem k tomu, že letošní vítěz OP FK Olešník "B"/Temelín dopředu avizoval, že práva postupu o soutěž výš nevyužije. I v posledním kole se Jarda zapsal do statistik v přímém souboji o postupovou příčku v zápase s mužstvem Zlivi. Byť oficiální statistiky hovoří o tom, že vstřelil 2 branky, ve skutečnosti to byl 1 gól plus 1 asistence, což nám domácí respondent pan Lukáš Blažek i samotný Jarda Hruška uvedli na pravou míru. Tentokrát se "Hráč sezóny", alespoň z pohledu naší redakce, z rozhovoru nevyvlékne a ten během zítřejšího dne zveřejníme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Machovec 16%
3. Tomáš Hála 13%


0

Fotbalový ročník 2018/2019 OP Českobudějovicka máme u konce a tak jste zároveň mohli naposledy v téhle sezóně hlasovat o víkendového nejlepšího Hráče kola. Na 3. místě se umístil velezkušený stoper Tomáš HÁLA ( TJ Sokol Žabovřesky ), který si vaši přízeň získal za výkon v domácím prostředí proti Lokomotivě ČB "B", ve kterém jeho tým nejen, že vysoko zvítězil, ale on sám vstřelil i jednu ze sedmi branek do sítě hostů. 2. místo získal v konečném zúčtování nejlepší střelec OP Jaroslav MACHOVEC ( SK Rudolfov "B" ), jenž si své prvenství v tabulce pojistil jedním vstřeleným gólem na hřišti Úsilného, který ale bohužel pro rezervu Rudolfova nepomohl k bodovému zisku. Prvenství a posledním vítězem ankety pro volbu Hráče kola tohoto ročníku se stal Jaroslav HRUŠKA ( TJ Sokol Neplachov ).

I přesto můžete v hlasování na našich stránkách v průběhu června, celého července a první týden v srpnu nadále pokračovat a to v anketě o volbu NEJLEPŠÍHO HRÁČE celé uplynulé sezóny v již zveřejněné SESTAVĚ ROKU.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.