Hráčem 20. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 05.05.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Honner

46%

Sedmadvacetiletý obránce jankovské rezervy Jan HONNER se stal po pár týdnech pauzy dalším vítězem v anketě o Hráče kola jako jeden ze zástupců mužstva z Jankova. V jeho případě je to premiérové vítězství v tomto ročníku OP. Do Sestavy kola byl nominován díky bezchybnému výkonu v domácím zápase proti mužstvu Neplachova. Byť se snažil podpořit i ofenzivní činnost týmu, žádná z jeho šancí ani přihrávek k brance nevedla a oba týmy se tedy rozešly smírně po remíze 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Dvořák 25%
3. Štěpán Bicek 14%


0

Vzhledem k tomu, že ve 20. kole OP byli defenzivněji ladění hráči viditelnější jak ty ofenzivní, konečné pořadí v hlasování o Hráče kola dle toho také vypadá. Na 3. místě se po součtu hlasů umístil brankář Štěpán BICEK ( TJ Sokol Neplachov ), jenž vychytal 4 čisté konto v sezóně a přispěl k bezgólové remíze svého týmu na hřišti rezervy Jankova. 2. místo obsadil mladý dvacetiletý obránce Václav DVOŘÁK ( SK Rudolfov "B" ), který se i ze svého postu dokázal zapojit do ofenzivní činnosti a ve vítězném zápase proti Srubci se do statistik zapsal jednou brankou a asistencí. Celkovým vítězem se stal další obránce v Sestavě kola Jan HONNER ( SK Jankov "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.