Hráčem 16. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 07.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Beníšek

54%

Ani mladý hráč Jakub BENÍŠEK, věkem ještě dorostenec mužstva SK Jankov "B", není žádným nováčkem, co se nominací na Hráče kola týká. Již několikrát se do Sestavy kola dostal a jednou skončil v konečném pořadí i na pěkném druhém místě. Tentokrát si o stupínek ještě polepšil a stal se vítězem ankety. Jistě i po zásluze, když se mu zápas v místním derby se Žabovřesky vskutku vydařil. Nejen že si připsal jednu gólovou přihrávku, ale zápas rozhodl ve prospěch svého mužstva 10 minut před koncem i důležitou vítěznou brankou a zároveň to byl jeho první gól v mužské kategorii. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Slavík 23%
3. David Kokrment 8%


0

První dubnový víkend se odehrálo 16. kolo OP, ze kterého vzešla další nominace na Sestavu kola a nyní vám prozradíme, jak dopadlo hlasování o Hráče kola. 3. místo obsadil záložník David KOKRMENT ( SK Úsilné ), kterému se vydařil domácí zápas proti rezervě Hluboké, když se na výhře svého týmu podílel dvěma gólovými přihrávkami. Na 2. místě se umístil Jakub SLAVÍK ( SK Zliv ) a zkompletoval tak hattrick všech umístění ze stupňů vítězů v téhle sezóně, kdy se na podzim při jedné z nominací umístil na 3. místě a poté se stal i celkovým vítězem jednoho z kol. Tentokrát mu k nominaci v tomto kole pomohl výkon proti Olešníku "B"/Temelínu, kterému vsítil 2 branky. No a konečným vítězem v tomto kole a na 1. místě se umístil Jakub BENÍŠEK ( SK Jankov "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.