Hráčem 1. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 18.11.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Daniel Kočer

51%

Poslední hlasování letošního roku o Hráče kola ovládl mladý záložník Daniel KOČER, jemuž se vydařil zápas na hřišti Úsilného a zatížil konto domácího týmu jednou vstřelenou brankou. Byť měl šancí ke skórování více, další se mu proměnit nepodařily a zůstalo u jediné branky. I tak byl oporou záložní řady svého týmu a v zápase se prezentoval velmi slušným výkonem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jiří Remta 30%
3. Martin Pfleger 8%


0

Dohrávaným 1. kolem byla o víkendu zakončena podzimní část OP Českobudějovicka a vy jste měli možnost hlasovat naposledy v anketě o Hráče kola. Poté už bude jen soutěž o vyhlášení Hráče podzimu, kde budou mít zastoupení všechny týmy z první jedenáctky tabulky a můžete se těšit na její brzké zveřejnění. Ale zpět k uplynulému víkendu. Na 3. místě po sečtení všech hlasů skončil mladý záložník Martin PFLEGER ( SK Rudolfov "B" ), jemuž se o víkendu podařilo vsítit 2 branky při vysokém vítězství na hřišti Žabovřesk. 2. místo obsadil už jednou vítěz ankety o Hráče kola, zkušený brankář Jiří REMTA ( SK Zliv ). Velký podíl měl na bezgólovém výsledku na hřišti Trhových Svinů "B", kde si tak připsal i 3 čisté konto v letošní sezóně. No a 1. místo získal nejmladší hráč nominovaný do letos poslední Sestavy kola a je jím 19-ti letý záložník Daniel Kočer ( SK Jankov "B" ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.