Hráčem 10. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 14.10.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Ďurica

71%

Podruhé se Hráčem kola stal útočník a zároveň kapitám mužstva ze Zlivi Milan ĎURICA. Pokud si dobře vzpomínáte, poprvé ovládl hlasování od vás fanoušků hned v prvním kole, kde jste poté mohli z rozhovoru tohoto hráče trošičku blíž poznat a něco více se o něm dozvědět. Tentokrát si své prvenství vysloužil za svůj produktivní výkon při výhře svého týmu na hřišti v Úsilném, kde 2 branky sám vstřelil a na jedné se podílel asistencí. Samozřejmě se pokusíme získat rozhovor - část druhá...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Cihla 18%
3. Adam Janura 6%


0

10. kolo hlasování v anketě o hráče kola bylo tentokrát jednoznačnou záležitostí a vítěz si zopakoval svůj triumf z prvního kola. Přehled ale zkoukneme jako vždy od bronzového stupínku. Na 3. místě se umístil mladičký dorostenec Adam JANURA ( SK Rudolfov "B" ), který zazářil díky dvěma zásahům do černého v domácím vítězném zápase proti mužstvu z Římova. Ke 2. místu jste svými hlasy pomohli brankáři, který vychytal na hřišti v Dolním Bukovsku proti soupeři z Neplachova čisté konto a navíc ho okořenil v první půli zneškodněnou penaltou. Je jím Ondřej CIHLA ( FK Olešník "B"/Temelín ). No a 1. místo již podruhé v podzimní části získal tentokrát s obrovským náskokem vůči své konkurenci v Sestavě kola Milan ĎURICA ( SK Zliv ).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.