Hráčem 7. kola, Okresní přebor České Budějovice, se stává...

Datum kola: 23.09.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Marek Dvořák

35%

Hráčem kola se stal Marek DVOŘÁK - 22-letý mladý brankář, který je, když mu to časové možnosti dovolí, už pár let oporou TJ Sokol Neplachov. V této sezoně se mezi třemi tyčemi svého týmu objevil teprve poprvé a hned přispěl svým výborným výkonem k remíze 1:1 proti soupeři z Jankova B. O rozhovor s Markem vás čtenáře a fanoušky našeho webu rozhodně nepřipravíme a můžete se na něj těšit v nejbližší době…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Vojč 32%
3. Jan Honner 24%


0

Tak jako byli výkonnostně vyrovnaní všichni hráči 7. kola OP Českobudějovicka, kteří byli nominováni do víkendové Sestavy kola, stejně vyrovnané bylo i hlasování v anketě o Hráče kola. Anketu nakonec ovládli hráči s defensivními povinnostmi. 3. místo obsadil stoper Jan HONNER ( SK Jankov B ), který teprve ve svých 26-ti letech zkušeně velel celé obraně a byl jejím pevným stavebním kamenem na hřišti v Neplachově, odkud si i díky jeho výkonu hosté odvezli bod. Na 2. místě se umístil zkušený obránce Karel VOJČ ( SK Zliv ), jenž reprezentoval po tomto kole jako jediný tým ze Zlivi, jenž má v aktuální sezoně již 3 vítěze ze svého mužstva v této anketě. Tentokrát zkušený obránce byl viditelnou oporou na domácím hřišti ve vítězném zápase s Římovem. Hráčem kola se stal a 1. místo obsadil brankář Marek DVOŘÁK ( TJ Sokol Neplachov ), který svým přehledem na hřišti a čtením hry přispěl k remíze svého týmu v zápase s rezervou Jankova.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.