Hráčem 3. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 19.08.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Houška

28%

Na výhry žirovnických jsme v minulé sezóně na jaře už byli zvyklí, letos by to ale zas tolik jednoznačná nadvláda být nemusela. Sledovanost naší soutěže postupně roste a to se chtě nechtě musí projevovat i při hlasování, kterého se na třídenní průběh zúčastnil nadstandartní počet fanoušků, takže jen tak dál! Nyní první místo jen těsně ukořistil Jiří Houška, tedy pro tuto anketu nová tvář, kterou vám v nejbližších dnech zase alespoň částěčně přiblížím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Lukáš Novotný 27%
3. David Vincenc 16%


0

V minulém kole to zástupci z kádru Žirovnice nevyšlo jenom těsně, tentokrát to byl znovu velmi těsný rozdíl, při počtu zaslaných hlasů lze říci i nejtěsnější možný, pro klub z Budína to ale nyní mělo podstatně šťastnější konec. Ačkoliv lehce kontroverzní nominace vzbudila i lehkou vlnu emocí, na konečné umístění jednotlivých hráčů to nyní nemohlo mít vliv. První místo tedy bere hlavní strůjce alespoň jednobodového zisku z utkání s juniorkou Pacova, Jiří Houška. Na druhém místě končí gólman Plačkova Lukáš Novotný a třetí příčku uhájil jeho dvoujnásobný přemožitel z humpoleckého derby, David Vincenc z Jiřic.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.