Hráčem 24. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 02.06.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování

Tomáš Zahradník

45%

Na takový souboj jsme čekali celé jaro. Pouze jediný hlas rozhodnul o konečné výhře kamenického Tomáše Zahradníka nad Markem Jirsou ze Žirovnice. Konečně se totiž zapojili hlasující alespoň dvou hráčů a hned bylo co sledovat. Na titul ale může dosáhnout pouze jeden jediný hráč a jím byl tentokrát pro změnu hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B. Rozhovor s Tomášem bude zveřejněn stejně jako vždy do konce týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Marek Jirsa 45%
3. Radek Vítamvás 4%
0

V předchozích kolech jsme na jaře přihlíželi prakticky po celou dobu jednoznačným průběhům hlasování, kdy od pondělka až do středy hlasování dominoval pouze jeden hráč. To ale tentokrát neplatilo. Skoro 90 % všech zaslaných hlasů si mezi sebe rozdělili dva hráči, přičemž rozdíl mezi nimi byl pouhý jeden bod. Na první místo tímto způsobem dosáhnul po konečném sečtení všech hlasů kamenický Tomáš Zahradník, který právě o ten jeden hlas narušil dominanci FC Slavoj Žirovnice v této anketě a na poslední chvíli předběhl žirovnického Marka Jirsu. Z uctivé vzdálenosti sledoval průběh tohoto souboje ze třetího místa Radek Vítámvás, taktéž dvougólový střelec, jehož dva zásahy na výhru oporoti jeho konkurentům z první trojky nestačily.

Související články

Autor: Lukáš Novotný

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.