Hráčem 7. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 17.09.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Pokorný

37%

Dlouho očekávané vítězství Martina Pokorného je konečně tady. Ten svou těžko uvěřitelnou střeleckou potencí upoutává pozornost od úvodních kol a se čtrnácti nastřílenými góly po šesti odehraných kolech je s velkým přehledem nejlepším střelcem Poutník ligy. Zároveň navázal na vítězství dalšího žirovnického hráče, brankaře Vojtěcha Koláře, který anketu vyhrál v minulém kole. V následujících dnech si budete znovu moci přečíst rozhovor s hlavní ofenzivní hvězdou nejen FC Slavoje, ale i celé soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Zdeněk Káva 36%
3. Aleš Kos 10%


0

Asi nejvyrovnanější hlasování o vítěze v anketě hráč kola proběhlo v uplynulém kole. Vedení se prakticky okamžitě ujal letošní král střelců Martin Pokorný z Žirovnice, následně ho však na minimální rozdíl dotáhl červenořečický Zdeněk Káva a o zápletku bylo postaráno. Vítěze tak nakonec určilo necelé jedno procento z více jak 400 odeslaných hlasů. Třetí místo obsadil s velkým odstupem kononýr kamenické juniorky Aleš Kos s i tak slušnými 10 % hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.