Hráčem 4. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 27.08.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Habáň

39%

Podruhé z odehraných tří kol se stalo, že nejlepším hráčem kola se stal hráč TJ FC Ústrašín. Po Petrovi Mazancovi se tímto prvenstvím nyní může pochlubit nová letní posila "Žluté ponorky", Ondřej Habáň, kterého v následujících dnech vyzpovídám a nejpozději v pátek i zveřejním rozhovor s ním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Paťha 32%
3. Patrik Pech 10%


0

Hlasování o nejlepšího hráče uplynulého kola se ve svém průběhu opět změnilo na souboj dvou hráčů, konkrétně Ondřeje Habáně a Tomáše Paťhy, tedy i dvou soupeřů ze vzájemného utkání mezi TJ Tatran Červená Řečice-TJ FC Ústrašín, které skončilo nerozhodně 1:1. Na třetím místě skončil čejovský univerzál Patrik Pech, který se svým výkonem podílel na vysoké výhře 7:0 nad Žirovnickým "béčkem". Tentokrát se navíc do hlasování zapojil rekorní počet hlasů od fanoušků, což mi dává pozitivní informaci, že dění okolo naší soutěže na fotbalunas.cz začíná znovu ožívat.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.