Hráčem 3. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 20.08.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Duchan

27%

26,92 %, tedy více než čtvrtinu všech hlasů si od vás hlasujících vysloužil červenořečický kapitán Jan Duchan. Další výrazná osobnost zelenobílých, která se nemalou měrou podílela na senzační remíze 2:2 na půdě Maratonu Pelhřimov. V nadcházejících dnech se můžete těšit na rozhovor s ním.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Pokorný 22%
3. Martin Krupička 16%


0

Stejně jako minulý týden, tak i tento bylo hlasování o nejlepšího hráče uplynulého kola velmi vyrovnané. Opět byl v sestavě pouze jeden jediný hráč, který skončil s 0 % hlasů. Vítězem po napínavém souboji především se čtyřgólovým střelcem Martinem Pokorným se ale přesto stal Jan Duchan, kapitán TJ Tatranu Červená Řečice, jenž vstřelil úvodní gól do sítě Maratonu, se kterým vám v následujícícch dnech nabídneme tradiční rozovor. Na třetím místě skončil jeden z hlavních strůjců remízy Čejova s Kamenici nad Lipou "B" Martin Krupička, který dlouho držel naději na zvrat za stavu 1:0 pro domácí, kdy za svá záda nepustil ani penaltu, ani většinu dalších kamenických šancí.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.