HISENSE Hráčem 4. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 27.08.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Aleš Baránek

40%

Aleš Baránek (26 let) je defenzivně laděný středopolař, který od léta 2020 hájí žlutomodré barvy klubu FK Bolatice. Je dolnobenešovským odchovancem. V rodném klubu strávil podstatnou část mládežnické kariéry, mimo to si zahrál i v ligovém dorostu Opavy. Mužský fotbal zakusil nejprve v Bohuslavicích, odkud putoval opět do mateřského Dolního Benešova, s kterým si zahrál divizi i MSFL. Sám hráč byl k fotbalu předurčen už jen proto, že pochází z fotbalového prostředí. Jeho strýcem je někdejší prvoligový brankář Baníku Ostrava a současný bolatický kouč Vít Baránek.   

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Závadský 21%
3. Patrik Minarčík 19%


0

Máme za sebou třetí podzimní kolo a s ním spojené třetí hlasování fanoušků v anketě o Hráče kola. Ten vzešel z kandidátů, kteří byli nominováni do vybrané sestavy kola. Výsledky tohoto hlasování určily, že se vítězem tohoto kola stal zástupce bolatické kopané, jmenovitě záložník ALEŠ BARÁNEK. Za svůj výkon a sympatie získal celkem 40% získaných hlasů. Na druhém místě skončil ludgeřovický talent, obránce Adam Zavadský, který obdržel v hlasování 21% všech získaných hlasů. V těsném závěsu se ziskem 19% hlasů získal třetí místo mokrolazecký brankář Patrik Minarčík

 

Vítěznému Aleši Baránkovi gratulujeme!!!

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.