HISENSE Hráčem 3. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 20.08.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Patrik Firášek

51%

Patrik Firášek (23 let) je mladý záložník a nadějný fotbalista, který má ve své fotbalové kariéře všechno před sebou. Svou počáteční dráhu v mužském fotbale nyní absolvuje v zelenobílém dresu ostravského klubu FK Stará Bělá, za který hraje o léta roku 2019. Dá se tedy říci, že navzdory svému nízkému věku patří mezi nejdéle sloužící mladíky, kteří hájí starobělské barvy. Jak vypovídá jeho fotbalový životopis, odehrál podstatnou část své dřívější kariéry v jiném ostravském klubu, a sice ve Vítkovicích. Do nominace Sestavy 3. kola se dostal nejen za výkon v druhém kole, ale i za povedený první duel, kde přispěl gólově k výhře svého týmu.   

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Minarčík 22%
3. Marcel Rodek 10%


0

Máme za sebou druhé podzimní kolo a s ním spojené druhé hlasování fanoušků v anketě o Hráče kola. Ten vzešel z kandidátů, kteří byli nominováni do první sestavy kola. Výsledky tohoto hlasování určily, že se zcela jasným vítězem stal starobělský záložník PATRIK FIRÁŠEK, který se ziskem 51% posbíral více než polovinu všech získaných hlasů. Na druhém místě skončil lazecký brankář Patrik Minarčík se ziskem 22% obdržených hlasů. A na bronzový stupínek se dostal ludgeřovický záložní Marcel Rodek, kterému dalo svůj hlas 10% hlasujících.  

 

Vítěznému Patriku Firáškovi gratulujeme!!!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.