EXPERT TIP - 19.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 30.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Roman Velín

Je mu 26 let. Pracuje v Agropodniku ve Žďáru nad Sázavou. Za bohdalovský tým začal hrát v 6 letech. Tomuto klubu je věrný po celou kariéru. Začínal jako hráč v poli, ale vždy ho to víc lákalo mezi tři tyče, takže od 11 let je brankář. Největších úspěchů dosáhl v poslední sezoně za žáky, když se svým týmem vyhrál okresní přebor a samozřejmě také loňský postup ze IV. třídy. V týmu FC Bohdalov vykonává funkci pokladníka. Jeho vzory jsou Oliver Kahn a Petr Čech. Oblíbené týmy jsou AC Sparta Praha, Chelsea FC a Real Madrid. Volný čas tráví se svou přítelkyní,sledováním filmů a všech odvětví sportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 14 - 24 - 62 %
Komentář experta:

Vrátil bych se ke šlágru kola, který se hrál minulý týden. Těšil jsem se na souboj kanonýrů Šebek vs. Čermák, ale kvůli trestu za vyloučení nemohl nastoupit domácí střelec. Možná že to rozhodlo o těsné výhře hostů. Nevím, jestli sniper Strážku bude moci nastoupit již v tomto zápase, ale pokud chtějí hosté dál bojovat o postup, musí zvítězit i bez něho. Na horké půdě Měřína je ale nečeká nic jednoduchého.

Tip experta: 2 67 - 14 - 19 %
Komentář experta:

Pokud nechceme dopadnout jako tým Sněžného, které bylo vloni třetí po podzimu a teď hraje čtyřku, musíme změnit několik věcí - taktiku, nasazení, bránění protihráčů, důraz, no zkrátka skoro všechno. Musíme se vrátit k fotbalu, který jsme hráli na podzim a přinesl nám hodně bodů. Nevím, jestli to bude už v tomto těžkém zápase, ale já věřím. Věřím, že to konečně zlomíme. Ovšem pokud nezačneme bodovat v nejbližších zápasech, tak nám pomáhej Bůh nebo někdo z A-týmu. Třeba ve skvělé formě hrající střídající žolík Vítek Pokorný.

Tip experta: 1 85 - 5 - 10 %
Komentář experta:

Domácí dávají zapomenout na nepovedený podzim, na jaře se jim daří, prezentují se dobrým fotbalem a bojují o záchranu. V minulém kole jim čtyřmi góly pomohl k výhře druhý nejlepší střelec 1. B. třídy Plhal, ale i bez něj by měli zvítězit. Radostínská rezerva je ale nevyzpytatelná, dokáže zahrát skvěle, ale jindy se jim vůbec nedaří.

Tip experta: 1 95 - 5 - 0 %
Komentář experta:

Ujčov + jaro = válec! Domácí dávají vzpomenout na loňskou jarní jízdu a hrají skvěle. Sami dobře ví, že kdyby v podzimních částech předváděli stejné výsledky jako na jaře, hrají touto dobou okresní přebor, respektive o něj bojují. Hosté v minulém kole ztratili vyhraný zápas se silnou Rožnou a brali jen bod. Na podzim dokázali Ujčov doma porazit, venku se jim ale stejně jako nám vůbec nedaří.

Tip experta: 0 48 - 19 - 33 %
Komentář experta:

Třetí nejlepší útok soutěže v čele s kanonýrem Vyžrálkem proti druhé nejlepší obraně jištěné výborným Hlaváčem. Podzimní zápas skončil remízou, teď mi vychází také. Když si hosté pohlídají rychlé hráče domácího týmu a dokáží udeřit ze své silné zbraně standartních situací, které budou na malém hřišti v kleci velmi nebezpečné, možná by mohli odvézt klidně i všechny body.

Tip experta: 2 5 - 0 - 95 %
Komentář experta:

Rožínka míří za dalším rychlým návratem zpátky mezi okresní elitu a ze hřiště nováčka by si měli odvézt všechny body. Domácí naopak nechtějí zpátky do nejnižší soutěže a budou bojovat. Na jaře získali 8 bodů ikdyž s relativně slabšími soupeři. Proti lídrovi soutěže jim ale příliš šancí nedávám. Nejlepší střelec soutěže Čermák bude mít svůj den (nevím,kdy ho neměl naposledy,možná v posledním kole na podzim na našem hřišti) a určitě se prosadí.

Tip experta: 1 90 - 5 - 5 %
Komentář experta:

Domácí tým mám samozřejmě v živé paměti, před týdnem jsme jim ve druhém poločase doslova darovali samostatné úniky na naší branku, i když jsme vedli a oni některé dokázali využít a zvítězili. Zvítězí i v tomto zápase, hosté jsou na chvostu tabulky a venku získali jen 2 body. Samozřejmě ještě chtějí bojovat o záchranu v soutěži, ale teď už se nemůžou koukat s kým hrají, v každém zápase musí bodovat. Na hřišti Věchnova jim však moc nadějí nedávám.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Barbora Štikarová 5
2. Klára Sluková 5
3. Dominik Lukášek 4
4. Jakub Bělehrad 4
5. Ondřej Chocholáč 4
6. Karel Řehoř 4
7. Nikola Smolíková 4
8. Pavel Bureš 4
9. Rudolf Mazánek 4
10. Jakub Stupka 3
11. Miloš Svoboda 3
12. Pavel Mitáš 3
13. Zdeněk Horák 3
14. Oskar Jančík 3
15. Petr Munduch 3
16. Tomas Brazda 2
17. Roman Velín 2
18. František Smolík 2
19. Petr Bajer 2
20. Tomáš Kilián 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.