6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2017 18:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Hamrů v prvním poločase rozhodla zápas


Branky


2. J. Neuman (vl.) , 21. F. Řebík , 23. J. Miklík , 43. D. Havlík , 46. D. Havlík , 80. M. Černý
0

Hamry B se po vysoké výhře nad rezervou Bohdalova posunuly dál od sestupových příček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky do sítě Bohdalova orámovaly první poločas

Hamry "B" přivítali v páteční dohrávce Bohdalov "B". Zápas začali lépe domácí, když poslal Patrik Němec do únik Dominika Havlíka a ten s přispěním obránce hostí dostal míč do sítě. Hamry se dál tlačily dopředu a snažili se náskok zvýšit, což mohl stejný hráč, ale hlavou trefil pouze břevno. Bohdalov se do útoku moc nedostával a tak bylo otázka času, kdy kladiváři svůj náskok zvýší. To se povedlo ve 20. minutě Filipu Řebíkovi, který krásnou křížnou střelou rozvlnil síť. Za 2 minuty se ve vápně proháčkoval Dominik Havlík a Jaroslav Miklík poklidil míč do prázdné brány. Domácí byli při chuti a dál se tlačili před bránu soupeře. Těsně před poločasem kopal rohový kop Dominik Havlík a opět s přispěním obránce skončil míč nečekaně v síti. Půlka tak skončila 4:0. 

Hamry navýšily vedení o další dvě branky

Na začátku druhé půlky přidal pátý gól Dominik Havlík, který šel sám na brankáře. Hamry si zápas užívali a mohly dát i další branky. Na konečných 6:0 završil Michal Černý, který si pohrál s obranou a zakončil přesně k tyči. Domácí si piřipsali důležité body v souboji o záchranu, hosté stále klesají v tabulce směrem dolů. V příštím kole zajíždí Hamry do Křižanova, kdy obě rezervy svedou souboj o důležité body. Rezerva Bohdalova bude v zápase s rezervou Měřína již potřebovat naplno zabodovat jinak se dostane do velkých sestupových starostí. Do zápasu jisté zasáhnout někteří hráči prvního týmu a pomohou zastavit výsledkový propad na jaře.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Dominik Havlík: Dneska jsme potřebovali vyhrát a od začátku jsme si šli za svým cílem. Hráli jsme dobře a vytvářeli si hodně šancí. Zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman:



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou B
L. Benc [-] - D. Havlík [-] (57. A. Zátopek [-] ) , J. Miklík [-] (46. M. Gregar [-] ) , F. Řebík [-] (40. Š. Vrša [-] ) , M. Srnský [-] , P. Němec [-] (57. F. Chlubna [-] ) , K. Suský [-] , K. Tesař [-] , L. Sýs [-] (66. M. Poul [-] ) , T. Novotný [-] , M. Černý [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] , B. Křesťan [-] , R. Pejchal [-] , L. Zmeškal [-] - J. Vytlačil [-] , L. Novotný [-] (59. D. Skála [-] ) , V. Pokorný [-] (66. P. Fabík [-] ) - L. Šerejch [-] (10. F. Boháček [-] ) , J. Šimek [-] - P. Jaroš [-] (46. L. Hanych [-] )

ŽK: 78. M. Černý - 68. J. Neuman .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Stehlík Michal - PINKAVA Tomáš (N), NOVÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.