Ujčov si připsal páté jarní vítězství


Branky


0

Ujčov porazil v domácím prostředí Pohledec a nadále zůstává na jaře stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Od úvodních minut bylo znát, že se bude hrát vyrovnaný zápas a že si soupeři neodpustí ani centimetr plochy hřiště. Na výborně připraveném trávniku se dal očekávat lítý boj.

 

První poločas branku nepřinesl a tak se rozhodlo v půli druhé..Ujčov slaví jarní neporazitelnost! Utkání začlo  opatrně, z obou stran byla znát snaha hnout výsledkem, ovšem kvalita v zakončení zaostávala a tak se děj zápasu odehrával převážně ve středu pole.

 

Ve 23. minutě se po dokonalém pasu za obranu od Zbyňka Mitáše prezentoval střelou z voleje Kuba Sedler, hostující gólman Hájek předvedl zákrok na hraně svých možností.

 

I v dalších minutách to byli především domácí, kteří se drali za úspěchem, branka však v první půli k vidění nebyla a proto do poločasu odcházeli spokojenější hosté.

 

Druhá půle v režii favorita. Jiří Hanák po změně stran rohodl

Druhou půli zahájili domácí drtivou ofenzivou a a byla otázka času, kdy se prosadí.

 

Kýžený výsledek se dostavil v 53. minutě, kdy hosté podcenili sérii nahrávek a nechali vyniknout Přemka Rybu, ktrerý míč odebral, nalil ho pro pana Hanáka a ten věděl co má dělat...podstřelil Hájka - 1:0.

 

Zkušeně hrající domácí družina Pohledci nedovolila vůbec nic, naopak Hanák z tří ložených šancí nevytěžil nic.

 

Příští kolo se Ujčov představí v Jimramově, kde se bude hrát asi šlágr kola, proutože oba celky hrají na jaře výborně. Pohledec přivítá v derby zápase rezervu Radešínské Svratky.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Zvládli jsme další těžké utkání, ve kterém jsme nedominovali....Soupeře jsme nepustili do ložené šance. Zkušenost a trpělivost se nám opět vyplatila. Kluci pracují týmově a ze spousta šancí se dokázali za každou cenu prosadit..

TJ Pohledec
Michal Laštovica:



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - J. Nedoma [-] (69. J. Hlaváček [-] ) , J. Štourač [-] , Z. Mitáš [-] , J. Večeřa [-] - M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-] (80. P. Mareš [-] ) , V. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] , J. Sedler [-] - J. Hanák [-] -

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - Z. Pestr [-] , M. Pestr [-] , L. Novotný [-] , L. Jambor [-] , L. Ondráček [-] , L. Muller [-] , V. Šaroun [-] , L. Pejchal [-] , J. Pustina [-] , M. Skalník [-] (29. J. Rous [-] )

ŽK: 13. L. Jambor .
Hráči zápasu: J. Štourač , P. Ryba .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - MAREŠ Jiří (N), ŠVANDA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.