2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střídající Bartušek zařídil bod v předposlední minutě


Branky


0

Měřín B , který podlehl v minulém kole doma Hamrům B, tentokrát překvapil v tabulce druhý Strážek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyzněl lépe pro Strážek

V odloženém sobotním utkání byla k očekávání útočná hra. Hostující Strážek začal úvodním výkopem a hned od začátku bylo k vidění pěkných akcí, avšak bez gólového úspěchu. Domácí se také nechtěli zahanbit a podnikali taktéž útoky na hostující branku. Hra se přelévala nahoru dolu a k vidění byly nádherné akce, které končily na buď na obranách a nebo gólmanech. Útočníci obou mužstev a trestuhodně zahazovali 100% šance. Změna na ukazateli skóre byla k vidění v 24.minutě, kdy se svým důrazem před domácím gólmanem prosadil svojí dorážkou hostující Svoboda a otevřel tím skóre - 0:1 pro hosty. domácí Měřín se nechtěl s tímto stavem smířit a snažil se o srovnání, ovšem bez radosti. Do konce poločasu již branka nepadla a hosté šli do kabin spokojenější.

Béčko Měřína vyrovnalo dvougólovou ztrátu

Do druhé poloviny nastoupili domácí hráči ve snaze srovnat, avšak opak byl pravdou. Neuběhla ani půl minuta a domácí obrana se nedohodla při rozehrávce, toho využil hostující útočník Patloka a chladnokrevně zakončil a navýšil tak vedení Strážku - 0:2. to úplně nebyl průběh zápasu, který si domácí představovali. Nechtěli se s tímto ovšem smířit a svými útoky stále ohrožovali hostujícího Lukáška. To se v 54. minutě po krásných narážečkách prosadil domácí Horák a snížil tak průběh zápasu na 1:2. V tu chvíli byli domácí aktivnější a snažili se srovnat skóre. Uběhla minuta a domácí Kolda nedovoleným způsobem zastavil hostujícího útočníka ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop, který ovšem hosté neproměnili a nastřelili jen břevno. To dalo domácím impuls, aby zabrali a začali se více tlačit dopředu. Hostující polevili a jen stěží se dostávali do vyložených šancí. Měřín se stále více tlačil před hostujícího brankáře, avšak nikdo z hráčů nedokázal vsítit srovnávací gól. Blížil se konec zápasu. S tímto výsledkem se ovšem nesmířil domácí střídající Bartušek, který v 89. minutě svým důrazem dorazil míč za záda Lukáška a srovnal na 2:2. Rozhodčí nastavil dvě minuty, avšak nic to nezměnilo na stavu, který tímto zůstal bez změny a konec zápasu tedy nezměněn.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
František Panáček: Od zápasu jsem čekal bojovné utkání na obou stranách, což bylo hned od prvních minut znát. Trestuhodně jsme zahazovali šance a naopak nás podržel Hladík, na kterém si vylámali zuby hostující útočníci. První půlka tak mohla klidně skončit 4:4. Do druhé poloviny jsme nevstoupili dobře a obdrželi jsme druhý gól. Nakopla nás neproměněná penalta hostů a od té doby jsme byli aktivnější a zaslouženě jsme srovnali. Hosté se mohli ke konci zápasu bát i o ten bod, který nakonec získali. Klukům děkuji za bojovnost a předvedenou hru.

TJ Strážek
Josef Cimbálník: Naše pasivní hra v závěru zápasu nás připravila o výhru, bohužel si tak vezeme jen bod.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
J. Hladík [-] - D. Robotka [-] (79. S. Bartušek [-] ) , M. Sýkora [-] , T. Hrad [-] , M. Kolda [-] , F. Hlaváč [-] (49. P. Král [-] ) , J. Procházka [-] , D. Jonáš [-] , T. Bačák [-] (62. O. Palík [-] ) , V. Procházka [-] , D. Horák [-] (87. D. Kolouch [-] )

TJ Strážek
D. Lukášek [-] - M. Svoboda [-] (61. M. Christian [-] ) , F. Lahodný [-] , T. Polák [-] , M. Svoboda [-] , J. Patloka [-] , T. Christian [-] , L. Šebek [-] (52. Z. Jaroš [-] ) , F. Šmerda [-] , P. Šustal [-] , J. Valík [-] (71. J. Cimbálník [-] )

ŽK: 57. M. Kolda - 65. Z. Jaroš , 82. M. Svoboda , 88. P. Šustal .
Hráči zápasu: D. Horák - J. Patloka , M. Svoboda .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LANDSMAN David - PADALÍK Martin (N), BAČÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.