Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov rozdrtil rezervu Křižanova


Branky


0

Věchnov vstřelil v domácím prostředí sedm branek a připsal si povinné vítězství nad posledním celkem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili dvě branky

Z důvodu vynucené přestávky, kdy nepřijel k odehrání zápasu Měřín ,,B" se věchnovští ukázali před domácími fanoušky skoro po měsíci a za tak dlouhý půst byli fanoušci odměněni velkou porcí gólů, i když to po prvním poločase tak nevypadalo. Za domácí se v bráně objevil poprvé na jaře po odpykání trestu Filip Uhlíř a na střídačce bylo poprvé více lidí na střídání než dva a nemusel se do dresu převlíkat nestárnoucí matador Pepa Pokorný st. Zápas začal oboustranným oťukáváním a nikterak zajímavou podívanou, náznaky šancí končili hned v zárodku a byl to spíš oboustranný festival zkažených přihrávek a šancí. Ve 28. minutě se k zahrání přímého kopu ze vzdálenosti 30 metrů postavil Jirka Jedlička a vypálil dělovou ránu,  hostující brankář Stupka střelu evidentně podcenil a balón skončil v sítí 1-0. Poté už začali být lepším týmem domácí a zlepšený výkon přinesl své ovoce ve 40. minutě, kdy se opět k zahrání přímého kopu postavil kapitán Jedlička a přesným centrem našel hlavu Petra Kučery a ten zvýšil na 2-0. Hosté hrozili spíše sporadicky a se střeleckými pokusy si Filip Uhlíř poradil na jedničku. Ve 42. minutě si vzal míč do opatrovnictví nejlepší muž zápasu Jirka Martínek a po samostatné akci ho skvěle vychytal hostující Stupka. Z následného rohového kopu se do míče opřel Radek Pivko, ale jeho nádherná střela se nevešla mezi tři tyče. 

 

Druhý poločas nabídl gólovou nadílku

Druhá půle začala tam kde první skončila a to tlakem domácích hráčů. V samostatném úniku byl v 53. minutě zastaven domácí snajpr Ondra Ostrýž zastaven křižanovským bekem Horníčkem za něž byl po právu odměněn žlutou kartou a Radek Pivko vzal penaltu na sebe a s přehledem proměnil 3-0. V 59. minutě druhý muž zápasu Jiří Jedlička opět krásným centrem našel Ondru Ostrýže, který sklepl před prázdnou bránu Jirkovi Martínkovi a ten se nemýlil 4-0. Po té už šlo spíše o to kolik gólu zdecimovaný tým z Křižanova dostane a zbytečnými chybami věchnovští pouštěli hosty na dotřel brány. V 68. minutě zaznamenal čestný zásah křižanovský David Fendrych, který výstavně proměnil přímý kop a vymetl pavouky v levé šibenici Uhlířovi brány. V 74. minutě se hráč zápasu trefil podruhé, kdy si vzorově naběhl na rohový kop a hlavou zvýšil na 5-1. V 80. minutě si na přihrávku Ondry Ostrýže ,,naběhl"  David Starý a trefil tyč. V 86. minutě si převzal míč Ondra Ostrýž a svoji letošní 13. brankou nechal vyniknout hlasivky domácích fans. V 88. minutě si první zápis do střeleckých tabulek v mužské kategorii zapsal Jan Šípek a zpečetil tak skóre zápasu na 7-1. Věchnovští bodovali v pátém zápase po sobě a usídlili se na čtvrtém místě. Příští týden odehrají zápas v Radostíně s místním ,,B" mužstvem.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
František Smolík: Zápas jsme si užili se vším všudy. Padlo spousta branek. Zahráli si kluci z lavičky a konečně se trefil někdo jiný než Onek. V první půlce hrál soupeř velice dobře a nevypadalo to, že přijelo poslední mužstvo tabulky. Když ale padl třetí gol byl to z naší strany koncert. Kluci se hrou bavili a na své si přišli i diváci.

SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Podle mého názoru byla první půle herně vyrovnaná do té doby, než jsme dostali druhý gól po naší nezodpovědnosti při bránění dlouhého nákopu. Po třetím gólu z penalty bylo rozhodnuto. Dnes jsme nebyli horší o šest gólů ve hře mezi vápny, ale řekl bych, že tak o deset ve hře uvnitř obou pokutových území. Domácí se na většinu gólů ani moc nenadřeli, naopak my jsme byli v útoku bezradní. Také proto jsme v tabulce bezpečně poslední.



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - O. Ostrýž [-] , T. Bukáček [-] (60. J. Šípek [-] ) , V. Kroupa [-] , D. Uhlíř [-] , P. Kučera [-] (66. D. Starý [-] ) , V. Martinek [-] (79. A. Pokorný [-] ) , R. Pivko [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , J. Pokorný [-]

SK FC Křižanov B
J. Stupka [-] - P. Štěpánek [-] , M. Burian [-] , T. Horníček [-] , J. Mužátko [-] - P. Bajer [-] , M. Vítek [-] , M. Sklenář [-] , D. Fendrych [-] - M. Částek [-] , M. Král [-] -

ŽK: 67. J. Pokorný , 73. D. Uhlíř - 55. T. Horníček , 71. M. Král .
Hráči zápasu: V. Martinek .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: BULA Nikola - POKORNÝ Josef (N), SMOLÍK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.